Vilket vackert landskap=)


Lördag...

I torsdags så kom mamma och pappa hit till mig för att vara här över helgen. Det var riktigt trevligt. Dem hade med sig endel saker som jag skulle ha i rummet. tihi. Igår så gick jag i skolan till lunch vi åt lunch tillsammans och sen vid halv 2 så åkte vi in till stan. Pappa åkte efter vi varit och handlat lite på Åhlens så tog han med sig det tillbaka. Till middag åt vi fisksoppa som mamma gjorde i köket (där dem bodde finns det ett kök).
Efter middagen så kollade vi på tvo ch drack vin var en trevlig och lugn kväll.


Vill så gärna kunna detta....

Nu sitter jag på bibblan och funderar och tänker som jag gör alltid nu den senaste tiden av olika anledningar....började jag tänka på salsa att jag måste verkligen snart ta sådana lektioner vill ju göra det innan jag dör (inte för att ja ska dö snart) Men somsagt man måste ju ta tag i ens drömmar så dem går i uppfyllelse, men jag är inte alltid lika allert och viljestark i alla lägen.
Men åter till denna underbara dans så vill ja så gärna träna som fan så när jag kommer en sommar till Cuba cafe (i malmö folkets park/möllan) så vill ja äga ;) Måste nog gå kurser så jag kan bli mer säker för jag har ju lite i mitt blod jag menar att när jag väl vill och dansar med någon som kan så hänger jag lätt med. Salsa är ju en av de sexigaste danserna, det är som att man har sex på dansgolvet  utan att man har det, och det är så jag vill kunna dansa fan va kul det skulle vara.
Tycker ni ska kolla in detta youtube klipp man blri ju helt galen när man ser det :PBeach 2009


Den stora frågan för alla är ju Beachkroppen hehe...och klart jag vill ha en snygg kropp till sommaren men jag vet att jag aldrig kommer kunna få en jättesmal kropp för ja är byggd som jag är med former och mina höfter sitter ju där dem sitter haha. Men visst är jag glad för den kropp jag har men ibland blir man bara trött på sig när man kollar på sig i spegeln, men det tror jag är en typisk tjejgrej, men visst håller killar också på så.
Men veckan efter sportlovet ska jag börja träna för fullt. ;) jag måste verkligen få tillbaka min styrka och kropp jag hade innan, jag red ju två hästar 3-4 ggr i veckan ibland hade jag fler hästar om dagen när det var som värst. Men nu när jag ska rida vill jag max ha 2 att ta hand om blir för mycket arbete annars men helst 2 ju hehe. 

Nu har vi nog kommti på vart vi ska resa iallafall;) blirn og Tunisien och jag hittade resan och den var billig. =) såå himla bra så jag kommer få gratis drinkar från tjejerna haha, det var våran deal.  Ska man ta en P2, cosmopolitan, frozen straberry daqari hehe något gått iallafall=) (Ullrika du vet vad jag gillar för drinkar strandbaden 2009 under hästveckan då hoppas jag att du jobbar så man kan få lika goa drinkar som förra året. )

Nä nu måste jag nog gå och lägga mig upp tidigt imorgon

vilken bra idé

Igår snackde vi vid lunchen tror jag eller nä det var ju eftermiddags fikat jaja skitsamma det va någongång under gårdagen. Vi började snacka om att det skulle vara riktigt kul med maskeradfest:) och sen böjade vi spåna och fundera på vad vi kan klä ut oss till, Emma funderade på marlyn monrooe. jag själv har så många idéer..om jag kan gå ner i vikt så kanske ja kan ha mammas cancan klänning som hon har gjort men ja ska kolla runt på google för att se vad man klä ut sig till. Funderar på catwomen...;) hehe ska då leta uppe ett snyggt linne på gina har stövlarna, stumpbyxor har ja kanske eller får ja köpa kanske hitta ett par heta haha men vet inte vad ja ska vara..ska kolla i min garderob hemma nästa vecka när ja kommer hem till falsterbo.