till gbg idag:)

ja då åker man iväg igen haha..nu ska man till götet..ska hjälpa carro och flytta.

Gossip girl

Nu har serien börjat så den är jättebra:) passar mig som handen i hansken. Bra handling, musik och skådespelare. Lätt att man kommer fortsätta se varje tisdag kl 20.00.
Vem såg inte denna underbara serien???

image635
bilden är från google.se

Då var man i sthlm

Nu har jag varit i lägenheten sedan sådär 17 och jag har ätit middag och så. Jag kanske ska åka itll gbg redan imon..:P...

Åker tibax idag

Nu har jag precis duschat och ska börja packa och fixa saker, jag och clara har satt på Desperate housewives alltid kul och se hehe=) Ska ta bussen till malmö 10.55 för tåget går 12.14, fick även denna gången en biljett från tradera aktionen...men det blev en dyrare den kostade 150 kr men det är ju inte heller så farlgit..blir ju 200 kr tur o retur.

Film

Ikväll såg jag och clara en film för att få tiden och gå:) Hon mår ju väldigt dåligt, har feber och fryser. Blev den roliga På smällen med Katherine Heigl som spelar Alision Scott som blir gravid efter ett one night stand med Ben Stone spelas av Seth Rogen efter en vild natt på en nattklubb.
Denna filmen är fylld med en massa skratt, såg den 2 ggr på bio och nu en tredje gång hemma. Så om ni inte har sätt den så är den verklgen värld att se=) En perfekt film om man ska ha myskväll.

image688

bilden från google.se