Lek & buslandet

Igår så åkte jag, Rebecka och J till Lek och Buslandet tihi så kul=) fy va vi lekte och stojade. Klättrade i klätterstälningar, åkte rutschebanor, hoppade på studsmatta och lekte i ett hopptorn. Vi hann med att fika och vila också;) men det var jag och Becka som gjorde det längst hahaha

wieee jag flyyyyyger

 

så roligt det är med klätterstälningar som är byggda för pygméer hahaha fast vuxna lekte där me=)
Nu har jag och Rebecka lagd oss för att vila i bollhavet =) men det fick vi inte göra länge av lilla ungen;)


Det är inte sista gången vi åker dit!

Mumsigt

När jag skulle laga dagens middag så var det svårt att komma på något men fick skrapa ihop det jag hade och kombinerade då en god måltid:) Blev spagetti med krossade tomaterssås med bönor, skivade morätter, vitlök, sharlottenlök m.m. =)


Helg:)

Nu är det entligen helg igen. Förra veckan så hade vi ett företagsspel i smågrupper, det handlade om ett glassföretag som tillverkade och sålde udda sorter. Vi fick reda på att företaget hade sålt en massa men resultatet var inte så bra. Vi skulle nu diskuttera fram om vi skulle ändra priset, anställa en eler två säljare. Ha reklam som tex tv, annonsering och eller i butiker. Vi skulle sen slå 2 tärningar för att se vilket resultat vi fick beroende på vad vi hade bestämt oss för. I tisdags så fick vi reda på vilka grupper som kommit 1-3a. Min grupp kom 3a =) så himla kul. Och vårat resultat (vi som kom 1-3a) var bättre än cilvilekonomernas som gjorde samma övning.


Dessa böckerna har jag just nu ska skaffa 3 till:P haha

Dessa böckerna ingår i kursen. (överstruket har jag)

Ekonomistyrning: Principer och praxis

Ekonomistyrning: Principer och praxis övningsbok

Den nya affärsredovisningen

Den nya affärsredovisningen övningsbok

Investeringsbedömning en introduktion

Företagsstrategiska perspektiv

Principles and Practice of marketing

Organisation: Att beskriva och förstå organisationer

 

Sen har vi ett kompendie med matteuppgifter=) hehe på 75 sidor

 


Kollade på twilight ikväll blev kär på nytt


Min lägenhet har blivit så mysig

I fredags så kom mina föräldrar upp till Örebro för att hälsa på. Vi skulle fixa i min lilla lägenhet, dem hade bilen full med saker bla kläder, tv m.m. På fredag kväll så åt iv middag på mysig restaurang inne i stan. Jag åkte hem vid halv 10 tiden och sen var det dags för sängen.
På lördags morgon så kom dem och vi stack vid 11 tiden till Rebecka och att fika och hämta mina saker som Micke hämtat i ludvika. Men först stannade vi och köpte fikabröd. Där satt vi en stund och snackade och hade trevligt. Sen åkte vi hem till mig och lastade ut allt i bilen, sen drog vi til IKEA för att storhandla. Vi fyllde en stor kundvagn plus lite på en sådan lastvagn:P Pappa åkte runt till elgiganten och lite annt för att leta efter micro, sladd-döljare m.m...Efter klockan 17.00 var vi hemma hos mig och började packa upp och fixa med allt som var i lådor, kassar och kartonger. Vid 20 tiden så sa jag nä nu måste vi åka och äta middag någonstans. Så det blev att vi åkte in till stan och där hittade vi tillslut en mexikansk-restaurange som hette Pacos vi åt en riktigt god pizza som vi inte orkade äta upp så vi tog "doogie - bag" hehe.
Vid halv 10 tiden på söndags morgonen (idag) så kom dem för att fixa det sista, pappa fick åka ut och köpa en stjärnskruvmejsel =) Nu är allt klart eller blev det när dem åkte 13.50 då hade vi ätit lunch också. Nu sitter jag och vänta på att Rebecka ska komma hit vi ska ha myskväll =)

Här är bilder på lägenheten