Strax färdig

Nu har jag fixat mig för dagen carro sitter i telefon med jobbet, det är något pass som hon skulle fixa. Sen har vi en kvart kvar på filmen som vi tittar på sen åker vi nog in till stan måste ju in =) kommer ju bli tokig sen när jag kommer tillbaka till skogen när det inte finns några affärer knappt :P


Lööördag!!

Nu har det blivit lördag vista hela dagen i götet tråkigt men ska bli skönt att åka tillbaka till skogen och skolan. Även om jag trivs hos carro så är det alltid skönt när man åker ju=) hehe.
Nu har jag precis duschat och ska fixa mig för dagen, carro fixar med tvätten och skulle hämta sina sommardäck i källaren. Vi ska om någon timme eller två åka in till stan..ska bli skojigt man vet ju aldrig vad/vem man stöter på hehe=).
Kommer nog kanske bli lite shopping om jag hinner hehe vill ha en ny klänning har ju bara sådär femtielva stycken haha.

Veckan börjar lida mot sitt slut

Nu är det torsdag och snart är det dags att åka hem. igår var jag och Caroline på middag hos Marianne och Clase (min farster). Det var väldigt trevligt.

Har varit rikigt dålig på att uppdatera min blogg men har bara inte orkat att skriva...

Vad ska man göra????

Har ingen aning.....kommer det att bli bra igen???

Vissa kollar på tv.....

Ikväll vid sådär 21.40 så kom Caroline på den ljusa idén att sminka och fotografera mig. Så efter lååång väntan i sminkstolen hehe så blev jag färdigsminkad och hon skulle välja ut kläder och smycken som jag skulle ha på mig. Här är nååågra smakprov.