Twilight

Fanns inget kul på tv ville inte se Desperate Housewives för jag har missat så mycket så ska se det senare. Då tänkte jag varför inte sätta på en film och fanns bara en som jag hade i mina tankar...Twilight. När jag ser den blir jag så varm inombords och lycklig, det är så otroligt bra skådespeleri, manus, musiken och filmningen. Utan musiken skulle vilken film vara platt.

Har nu ätit lite kvällis (mellis på kvällen) imorgon är det skola en extra lektion för omtentamen 17 juni. Ikväll vid 19tiden så ringde min underbara frisör Mia hon hade lite skojigheter att berätta hihi och jag henne snart kan vi ses varje dag nästan sååå underbart längtar. Lite afterwork sådär en onsdag och så skulle inte vara helt fel. Igår när jag och Mia pratade så sa hon att hon hade massa coola uppstättningar som hon ville testa på mig för jag har så långt hår. Massa kul det blir att bli staylad lite.

Nä nu ska jag sätta mig i sängen och fortsätta med min virkning eller kanske gå och lägga mig....

Det är så varmt nu ska ja äka in till stan...

mms_img15077 (MMS)

Det är så varmt nu ska ja äka in till stan för att se mig om lite:-) see ya later


Tvättdag idag

Skönt att få allt tvättat tills jag åker hem till Falsterbo, det är redan över 20 grader varmt såå underbart kanske t.o.m. hinner ligga en stund i solen och få lite mer bränna än den jag redan har. Men först måste tvätten vara klar, lägenheten färdigstädad.

Känner verkligen att jag börjar blir starkare och må bättre, gråter inte längre när jag är ensam hemma för mycket, jag trivs med mig själv igen och det är jag glad för.

Nittileaks

Kollar just nu på nittileaks på kanal 5 det är riktigt roligt tycker jag härligt med lite nostalgi ju =) Man minns ju mycket av sakerna de säger där.Sommarlistan 2011 nr 1


Tänkte jag skulle ta tag i mina listor igen ska försöka göra en varje måndag som veckans sommarlista


Bra med sommarlov!

  • Träffa vänner hela dagarna
  • Värmen
  • Ingen skola