"Good girls are just bettar at lying"

Var i stan idag en snabbis. Skulle kolla på julklappar och sedan på ett par nya jeans. Men hittade inget av det, har hittat lite försklag på en julklapp men ingen som jag har köpt för man kan inte köpa första bästa ju. På GinaTricot är det en tröja jag bara vill ha..hehe..en lila t-shirt där det står med rosa "Good girls are just better at lying" så bra hehe....
 Idag åkte Caroline till tyskland...utan mig buhu hehe blir inga vilda partyn me oss två där inte haha. Hon kommer hem om en vecka men kommer ju klart snacka med henne undertiden. =)

image540

Nyaskor

Var i stan idag en snabbis för att kolla lite på julklappar hittade lite men köpte inget..hehe ja köpte bara ett par skor till mig själv =) Det var för att dem ska ja ha till klännignen på nyår;) Kan inte ha ett par svarta skor till dne klänngien..skulle se utsjukt ut.


image539

Potatisjägare??!!

image538
Igår när jag snackade me carro i telefon så kollade vi båda på 5an och det var reklam, när OLWs reklam om potatisjägare kom, kom vi på att det ska vi bli vilket framtidsjobb =) Vi måste bara komma på vart vi ska skicka våran ansökan. Vem tycker inte det var en superbra idé??:P

Saknar dig!!

image537
Tråkigt att du åkt hem till falsterbo till julen men vi ses snart saknar dig oerhört mycket älskar dig (L) pussar

Jobbet börjat

nu har ja snart jobbat en hel vecka och trivs sååå himla bra alla är trevliga och familjära..Visst det är väldigt mye och göra och tufft jobb, men det gör inget för om man gör något man trivs med så blir det balans i det hela.