dags att sova....

Nu är klockan mycket och det är dags att sova ska ju upp och jobba imorgon. Ska faktist bli roligt måste ju planera att ha en kaka med mig denna veckan för det är ju min sista vecka jag jobbar på Bolaget kommer ju nog tillbaka till sommaren men nu ska jag plugga =). Kommer kännas konstigt men roligt på samma gång. Mackan sa i lördags när vi räknade kassorna att det kommer bli rikigt tråkigt att jag slutar..det är ju roligt att höra och det har ju Ulrika också sagt rakt till mig. Hehe så imorgon så blir det lite skitsnack kanske haha. Ska ju även imon hämta packetet på marianneboden i skanör. Sen har jag ju klart väskan på holken ju hehe=) Som jag blev kär i den kanske ja ska ha den på nyår men får se vad ja ska ha på mig blir nog en "gammal" kläning hehe eller något gammalt iallafall som jag har har liksom inte råd att köpa något nytt hela tiden tror ja iallafall hahahaha.

Julhelgen

Julafton blev rikigt lyckad tycker jag. Maten var somvanligt juvligt god. =). Men som alltid så var det ju en låååång väntan på tomten hahaha man blir ju aldrig för gammal för denna underbara tradition tihi.Fick riktigt många fina julklappar. Har som alltid åtit massa godis :P haha. Det var så kul att åkerlund var hos oss dem har nte varit här på 5 år helt sjukt länge ju. Men synd bara att jag jobbade några dagar. Jobbade den 22 och 23 och 27 dec. Men har ju som tur var varit ledig under juldagarna och det är ju det som är viktigast. Känner att jag verkligen har fått vila upp denna julen även om man knappt sovit ibland eller gjort en massa.
Juldagen hade vi en underbar lång promenad på stranden med oss alla (åkerlund, smith, moster anita och björn och såklart josef). var nog minst en timme så man var ju lite mör haha. Efter man ätit middag så åkte jag in till stan för att röja lite i lägenheten för Nicki och Linnea skulle komma till mig och förfesta=). Men något som var sååå himla kul var att innan vi började äta middag så fick jag ett sms och det var från en gammal killkompis som jag inte snackat me på kanske 2 år. Så det var riktigt kul. Nu har vi kontakt igen.


Annandagjul gjorde vi inte så mycket. Jobbade på lördagen och sen hämtade mamma mig på jobbet och vi åkte direkt till  Carro och Josef för att Åkerlund skulle se hur dem hade det, dem var redan där när vi kom och vi började fika efter en stund. Blev lingon kolakaka=) SÅÅÅ mumsigt.

Nu sitter jag vid datorn och skriver efter en härlig eftermiddags promenad i falsterbo. Vi gick förbi holken (en trevlig liten butik) där la jag undan en väska som var 50% kostade då strax under 300 =) Går nog dit imorgon efter jobbet eller om mamma går dit på lunchen. Men den var riktigt snygg. Kmmer upp massa bilder sen på julklappar och nya saker.

Nästa världskändis


HAHAH såå klcokrent


Julafton wieee

Nu är det julafton och det är fullt med ös i huset hehe. Vi har ju fått gäster från piteå (min moster och hennes familj).  Vi har ätit dopp i grytan till lunch såå gott men det äts bara en gång om året. Nu sitter jag, clara, martin och viktor och kolla på sunes jul=) hehe


FRÅN MIG TILL ER ALLA EN RIKIGT RIKTIGT GOD JUL!!!

PUSS PUSS

Ledig=) och julklapp från jobbet

Idag var det sista dagen på jobbet innan jul var helt sjukt mycket människro från att vi öppnade kl 10.00 om man inte satt i kassan så sprang man omkring och försökte packa upp men blev haffad hela tiden av kunder som ville fråga saker. Efter 14 sådär så var all julöl slut och sen på kvällen så var en stor del av ölen rensad helt sjukt vad folk köper.
Men som tur var så la jag undan 2 Nils Oscar kalasjulöl till mig så jag köpte dem när jag slutade.
När jag slutade så fick jag även en julklapp av jobbet roligt ju såhär såg det ut=)