Ibland mår man mindre bra...

Det är ju vissa dagar man kan känna att allt är jobbigt och att man bara vill vara för sig själv, att man mår dåligt. Och idag var en sådan dag för mig, gick upp och ner hela dagen så det är skönt att vara hemma nu och bara ta hand om sig själv. Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar 15.30 men det ska bli skönt med helg=).

Sovmorgon

Nu har man haft 2 dagar med tidiga mornar, så skönt att idag så hade jag sovmorgon börjar inte förrän kl 13.15=) Så jag har segat och bara slappat, aldirg fel det ju. har ju även kollat på sex and the city ju hehe...;) Nu ska jag snart diska undan i köket så det ser fint ut nä jag kommer hem ikväll. Slutar inte förrän 20 och kommer då hem vid 21 tiden. Sent men vad ska man göra inget att göra, bara att ta sig i kragen och bita i det sura äpplet.
Men jag trvis ju på jobbet det ska man inte glömma, vi har det väldigt trevligt och roligt, som jag säger ofta...man måste skoja och skratta på jobbet, även fast man har mycket att göra=)

Nä nu ska jag klä mig och städa men ha det göttans alla puss

vad ska ni hitta på idag???

Single & Fabulous

Imon är det jobb igen..Känns både skönt och trist, har varit skönt att vara hemma och äta mat och vara med familjen. Nu i veckan får jag ju också även min lön för februari och den blir inte bra...när jag betallat alla räknignar är jag redan minus...så jag ska låna pengar av mamma och pappa så jag kan överleva..men jag får ju betala tillbaka sen när jag får mer pengar.

Har börjat att kolla på sex and the city igen bara älskar denna serie, man kan känna igen sig så himla mycket.Stor skillnad..:P

Kollade runt på youtube och hittade ett klipp jag baravar tvungen att läga upp..:) Fast denna är från 1999 så är den fortfarande sjuktbra fattar verkligen att den vann=)


Glad påsk

Nu är det påskafton och jag har jobbat, vi stängde kl 15 och jag var hemma vid halv 17. Nu håller de vuxna (mamma, pappa, Tommy och AnnBritt) med att fixa iordning påskmaten. Ska bli sååå mumsigt. Längtar så är riktigt hungrig. Så jag har inte tid och skriva så mye tänkte gå ner till Alfred (deras hund) och leka lite han är såå himla söt.

image785