Trivs verkligen!!

Nu har jag bott i Stockholm sen torsdags eftermiddag och det känns väligt bra:) Bor i en underbar lägenhet kunde inte ha det bättre=) Vacker utsickt och bra förbindelse.

I torsdags nr jagk om så träffade jag först Ann-britt hon visade mig lägenheten och vi snackade lite och så. Sen drog jag in till stan och träffade nicki vi gick omkring lite och sen träffade vi david på busshållplatsen vi drog hem till dem så jag fick se hur dem hade det. Så gullig och mysig lägenhet. :) sen på kvällen så åt jag och nicki suchi och david drog på hockey. Jag åkte hem relativt tidigt var ju första kvällen och vill ju inte virra bort mig haha...

Fredagen så kom nicki till mig för att se lägenheten jag bor i och sen efter ett tag så drog vi in till stan vi gick omkrign och lämnade mitt CV hos massa butiker och systembolag....sen åkte nicki o jag hem åt var sitt håll..På kvällen så kom nicki o david hem till mig och david lagade go middag och jag stod för vinet. Vi kollade på IDOL.  Blev ingen utgång men gjorde inget jag var rätt trött och sen kommer det ju fler helger...ska ju inte slänga bort mina pengar första helgen ju hehe....

Lördagen så gjorde jag inte så mye, handlade mat på vivo och sen på eftermiddagen så åkte jag till maria och va där ett par timmar. Vi skulle ha gått ut och festat men blev inte så hon började må dåligt så jag åkte hem vid 9 tiden. Rätt skönt det med=).

söndagen så hade jag sommorgon till halv 11 och sen  åt jag frukost och latade mig en massa. Nicki ringde vid 1tiden och frågade om jag vill träffas och ta en fika om en timme. Jag bara jag visst så jag fixade till mig (tog på mig annat än pyjamasen:P) och promenderade till bussen. Vi fikade på ett sååå sjukt trevligt ställe. ICA-Paul var även på fiket plus massa andra. Dit kommer man klart gå igen.

Idag måndag har jag inte gjort så mycket, jag har tagit det lugnt på morgonen och sen drog jag til stan vid lucnh tid för att fixa med internet så nu har jag internet känns skönt:)

Imon flyttar jag

Nu sitter jag på mamma o pappas jobb och fixar emd mitt CV. Kan inte vara hemma för dem som ska fixa våran trädgård är där nu och hugger bort stenplattorna så huset skakar...kommer vara klart om 2 veckor så då har vi en ny trädgård=)

Imon träffar ja nicki o imon är det ju dags öfr mig o laga mat haha...måste köpa en massa basvaror för ja ska ju vara nyttig och duktig=):P...hur ska det gå haha....hur lätt som helst ja e ju superdukigt.

Flyttar

På torsdag flyttar jag till Stockholm, ska bli såå himla kul. Kan knappt bärga mig...Får se hur länge man stannar man vet ju aldrig.......See you soon Nicki

Kanelbullensdag=)

Idag så kom Nicki till mig vid 11 tiden och då började vi baka kanelbullar haha som vi skrattade hela tiden. Har aldrig så mycket skratt när jag bakar som när jag bakar med henne..=) Dem blev super duper goa mumsmums...
Väldigt mycket goare än dem man köper på ICA!!!!
På eftermiddagen så var vi hos henne och snackade en massa och åt bullar..alltid lika kul älskar dig gumman (L)


Träffade Nicole idag=)

Idag kom nicki "hem" från Stockholm, vi gick ut me Wille boooboooo...så mysigt saknar det verkligen alla våra promenader och så. :( hon betyder så oerhört mycket för mig..Så kul och bara snacka och skratta tillsammans ju..

Idag har jag även börjar skissa och knopa på lite nya mönster och sen den jackan ja skulle ha sytt i somras som inte har blivit gjord än har ja skissat me på hur den ska se ut..e inte klar än men bröjar så smått bli det..=)