Sportlovet slut....

Nu är man tillbaka i skolan efter sportlovet..blev kanske inte så mycket sportande hehe..menmen det tar man tag i nu när skolan börjar igen. Ska träna idag efter skolan och ska börja med också att gå ut och promenera varje dag för att må bättre:)

I onsdagskväll så kom snöstormen till lilla skåne hehe...inte alls kul vi var sinsnöade hela torsdan..ingen bil kunde man använda inte kunde man åka buss....man fick gå:P Så jag har promenerat en massa under lovet =) Ska lägga ut lite bilder sen hur det såg ut......

Utvandrarna

Igår kväll gick jag, mila, lina, åsa och julia på teater och såg Utvandrarna. Den var väldigt bra tycker jag. Vi hade alla bestämt oss att vi skulle vara uppklädda och snygga...för hur ofta går man på teater??....inte ofta och det är ju något speciellt med det. Vi sa Galaklänningen på hehe...så då fick jag användning av min jul / nyårsblåsa igen;) Älskar verkligen den klänningen....det var en dam som delade ut papper om föreställningen på teaterna som berömde min klänning och sa det var väldigt snygg:)

130909-142


Såhär såg jag ut på teaterbesöket..:)
Klänning : Gina Tricot
Bolero: Debenhamns (inte riktigt säker hur det stavas)
Guldskärp: Gina Tricot
Örhängen: Pilgrim
Skor: Din sko (de syns inte på bilden:P)
Smink: Lancomé


Väv vecka

Denna veckan har vi haft väv:) det är väldigt kul men så mycket jobb det är innan man kan börja själva vävandet....en och en halv dag cirka innan man kunde börja väva...Vi vävde i tjocktlingarn vitt til varpen och rött till inslag ;) (ni förstår nog inte vad ja menar...menmen....fråga då vetja;)....)

Här ser ni mig när ja håller på och sätta upp en vävstol. Såhär kul kan man ha när man sitter i vävstolen:P haha....Kommer nog mer bilder sen hur det blev och så....har de bilderna i mobilen för ja glömde kameran den dan...men dessa bilder är dme jag har just nu:)


"Så Kan Det Också Låta"

På alla hjärtansdag i onsdags så var det en skolaktivitetet på skolan på kvällen. Ni kanske känner igen det......"Så kan det också låta" Och varje klass fick ställa upp me lag, och vår klass kom me ett lag och jag var en av deltagarna. Det var 4 lag allt som allt...det var allt från dem som gick allmän linje till musik och vi då konstarna;) I finalen så stod det mellan OSS och MUSIKARNA och gissa vem som vann........JO VI;) hehe rätt stort också. Så vi fick pris, vi fick en påse me chokladhjärtan och sen sjöng vi vår vinnar låt som vi hade planerat innan;)....Notting Hill låten hehe det var en speciell anledning vi tog den...........


 <------ Priset=) (det är ju såklart slut:P)

Alla Hjärtans Dag!!

130909-135130909-134


Idag är det alla hjärtans dag hoppas alla hade en bra dag=)
Min var bra tycker ja nog men den kunde varit bättre;)

kram till er alla

bilderna är från google.se