Valborg:)

Idag är det valborg och snart ska jag ta bussen till stan för att vara hos caroline på dagen och kolla på film och brodera=) ska bli rikgit mysigt med en tjejdag nu när Josef jobbar. Clara sover fortfarande och det kommer hon nog göra när jag tar bussen men hon hör väl av sig när hon vaknat hoppas jag.
Kollar just nu på The voice morgon och Kjell har precis sjungit in våren hahhahaha sååå underbart han stod på altanen med mic och megafon och sjöng för glatta livet, var folk som tillslut kom ut på deras balkonger för att se vad är var som lät så fruktansvärt hhaha=)

Städning i huddan i hamnen:)

 

Idag vid 11 tiden så cyklade jag till hamnen för att städa i mina flyttlådor som är i våran hudda (litet hus/förråd). Det var en sååå underbar dag soligt och varmt. När jag var klar så hade jag 1 styck låda med saker som skulle kaseras och sedan 1 styck låda som jag vill ha hem hit för att se vad jag vill ta med till örebro och vad jag ska sälja. Men nu är det så fint och städat (så fint det kan vara haha) Men jag längtar såå efter jag kan få alla mina saker på ett och samma ställe och inte 3 ställen som det är nu.


Vilken läckerbit

På busstationen på Skanörs centrum finns denna underbara utsikten.

I love MQ reklamerna


Skönt med lite miljöbyte

Idag efter skolan ska jag åka hem till skåne ska bli skönt att få lite ompyssling och hjälp med tenta-plugget. Har haft massa jobbiga drömmar inatt, mådde dåligt igårkväll så jag satte på spotify för att ha lite ljud omkring mig.

Nu ska ja fixa mig för dagen och packa väskan =)

Cissi testar/tipsar


Idag testade jag denna ansiktsmasken från H&M dead sea heter den (19.50 kr).
Den blir kylande och fräsch på samma gång när den börjar torka på ansiktet.
Tycker man ska unna sig en gång i veckan med ansikts mask.Denna lättdrycken från BOB har en otroligt härlig sommarsmak som kommer passa
utmärkt till sommardrinkar / bålen.
Nu har jag för första gången varit på bio ensam, det var rikigt trevligt
man sitter ju ändå där tyst i en mörk sal och kollar på en film så var inte??
Såg Josef fares nya film Farsan sååååå rolig shit vad jag skrattade.