Trött...*gäsp*

Ska nog gå och lägga mig nu ska ju upp tidigt imon börjar 09.30:P hehe...och sen vill jag gå och lägga mig för jag vill fortsätta läsa min bok..
kl är mycket så nu måste jag stänga datron..kan inte sitta här hela natten, ska ju vara uppe lääääänge imon ju;) är ju fessssscht !!!!

Dagen innan nyhetssläpp och födelsedag!

Idag så är det ju sista februari och då skulle ja fixa nyheterna för imorgon var en massa och göra för jag hade varit ledig tis-tors. Så jag jobbade kvar från 18.15 - 19.50. Kommer bli mycket folk imorgon kan jag tänka mig. Jag ska köpa lite också imorgon tihi...

Idag fyller ju Linda 24 år så ETT STOOOORT GRATTIS TILL DIG GUMMAN, imorgon ses vi och vi ska festa en massa. Love you babe(L)
image670

Ledig 3 dar


Skanör-Falsterbo =)
NU har jag ledigt från sytemet tills fredag. Så idag ska jag åka till Stockholm och rensa lägenheten från mina saker och lämna tillbaka nyckeln till AnnBritt. För nu har jag flyttat ner till skåne igen, har ju jobb och det är ju det som är vikigast just nu. Har snackat med mamma och syrran om att jag ska låna hennes lägenhet tills vidare. Ska bli roligt men somsagt det är ju inte MIN! det kommer inte stå mitt namn på dörren och det är ju inte mina saker men somsagt det är ju en bra start.
Känns ändå kul att flytta ner till skåne igen..våren börjar närma sig och sommaren kommer också närmare och det är ju bara så underbart här nere när det väl är sommar:D Bara kolla hur vackert det är på denna bilden (hittad på google.se) Man blir ju bara kär, men också ledsen för om sådär kanske 50 år så kommer skanör-falsterbo ligga under vatten och det är ju hemskt när man tänker så. Men tuvärr så stiger vattnet hela tiden. Man kan inte göra något åt det, är ju bara naturenskraft.


bilden är från google.se

He became the great love of her life...She got a lover, a friend, a real man. This is there story!


Rolig

Nu har , mamma och pappa på american Idol. Ibland undrar man hur vissa människor..Som vi har skrattat har ju nästan fått magrutor. Under tiden vi kollade så kom pappa med boken han höll på att läsa..Fever Pitch - en i laget : av Nick Hornby.
Vi skrattade när han berättade vad den handlade om. Varje kapittel handlar om fotbollsmatcher..kan ju bara föreställa sig hur rolig den är.
På bokens omslag står det olika betyg från tidningar m.m.

"En makalöst rolig bok, en bok som alla, män som kvinnor, borde läsa."
GT

"Rena läsfesten."

DN

"En enormt underhållande...För oss som älskar fotboll är Fever Pitch lika passionerad och lustfulld som en VM-final."
Helsingborgs Dagblad

"Årets bok på svenska."
GT

"Helt enkelt förförande."
Skånska dagbladet