Längtar tillbaka!:(

Idag när jag fick ett sms från Nicki i shtlm och hon skrev att det var så varmt och att hon skulle åka till skarpö, blev jag så avunsjuk:( Saknar stockholm så oerhört mycket önskar att jag hade fått nytt jobb:( Saknar allt vad har med sthlm att göra, pulsen shoppingutbudet, hela staden..Ibland tänker jag att jag går på lilla essingen till bussen och sen hoppar av på fridhemsplan för att ta sedan tunnelbanan någonstans:) Kanske till gamla stan...så underbart att gå omkring där, bara älskar dem husen de mysiga små gränderna.

Kommer ihåg nickis och mina härliga promenader och fika studner runt omkring lite överallt. Saknar henne så otroligt mycket..saknar ju självklart hennes kille me ju men det e ju inte samma sak.Var inne på unikdesigns butik/showroom i malmö bor liksom i närheten  så jag brukar titta in där rätt ofta, när jag har tid och dem har öppet. Har kollat som en galning efter klännign till Lotta och Jespers bröllop och jag har hittat kvå kandidater men ja vet inte än...dem hittade jag båda på unik design. Blev liksom kär i den... och det skulle var så snyggt att ha mina rosa skor till vilken av dem..skulle vilja ha båda två men det har jag inte råd me. ..man är ju inte gjord av pengar ju:P hehe..eller kanske lite hahah nä skoja bara ingen kan ju vara det eller jo kanske paris hilton men hon är ettt extremfall.

Sovmorgon

Idag börjar jag inte förrän 14 så jag ska städa lägenheten en massa för carros kompis rebecka ska bo i lägenheten lör - sön. Så ja kommer att bo i falsterbo.

AMERIKANERNA LITE SURA

image864

Sex and the city filmen hade världspremiär i London innan new york..och det har retat upp dem.
Snart kommer denna filmen till sverige ett måste för alla modefantaster eller bara sex and teh city-fan =)

bilden är från google.se

Morsdag + glass i västrahamnen

Idag är det morsdag, men inte har ja firat mamma min för hon och pappa är ute och seglar i göteborgsskärgård. I helgen har jag inte gjort så mycket, jobbade igår så jag har inte variy ute opch festat eller ja kunde ju ha gått ut igår ju men ja hade bara 100 kr kvar på kontot...inte alls kul ju..:P men får min lön imon så då löser sig allt haha..men ja ska betala alla räkningar då ju. Idag vid 12 tiden så hämtade josef, carro och clara mig vid lägenheten för att vi sedan åkte till mobilia och kollade lite dem hade lite ärenden och sen skulle vi handla middagsmat. Vi åkte hem till dem och då började clara spela GTA4 tror ja det heter är inte säker. Jag och carro gick och köpte morsdagbukett till josefs mamma. För josefs föräldrar josef och maria skulle komma också liksom. =) Var rikigt kul att träffa dem dem var lika underbara som jag har hört. Så underbart söta dem är tillsammans. Vi åt jättegod middag sedan promonerade vi till västra hamnen och åt super duper go italiensk glass och sedan gick vi hem igen så man har cju nog gått 1 mil =) hehe borde kanske gå dit fram och tillbaka varje dag:P haha men kanske inte köpa glass då:P
Nä nu vet jag inte vad ja ska skriva mer börjar få lite kramp i mina fingrar, för börjat kännna i mina händer att jag är stel och har ont i mina fingrar efter allt jobbande....man vill ju nte redan ha en arbetsskada....ja är ju bara 23...*suck* hehe

Heja Sweden!

Nu har euruvision song contest börjat vi måste alla hålla tummarna för att Charlotte gör bra intryck på alla tittare=)

Känns ju inte för så himla längesedan charlotte vann sveriges uttagning i år. Men kommer ni ihåg för 9 år sedan då hon vann i Jerusalem med låten TAKE ME TO YOUR HEAVEN. Ja glömmer det aldrig.

Hon har startnummer 15 så missa det inte!!!!!!

Vi som ska till Kreta 14/6


CAROLINE, LOUISE, LINDA OCH JAAAG!!!
DEN 14/6 ÅKER VI OCH DET KOMMER BLI EN SUPERBRA VECKA ;)


image862image861
image863