Ännu mer TV-reklam

läste på aftonbladet att från och med imorgon kan det bli upp till 12 reklampauser på en timme och tvkanalen bestämmer själv hur många och hur länge.

Tycker det är fruktansvärt och jag citerar "..Det är klart att det inte gynnar tittarna med mer reklampauser. Det är djupt tragiskt, naturligtvis. Folk sätter upp ”Ingen reklam, tack” på sina dörrar men tvingas nu ändå genomlida ännu mer reklam på tv. Vi får inte ens vara fredade i våra hem från kommersialismen, säger Claes Eriksson, (skådepselare och filmmakare) till Aftonbladet.


Är påväg till lidl ska handla. Det står so...

dsc00389 (MMS)

Är påväg till lidl ska handla. Det står som spön i backen. Fick Låna jacka,paraply o skor av Carro:p xoxo


Göteborg

Nu är jag framme i götet och har varit här sedan 14 tiden. I morse fick jag av mitt gips var riktigt skönt men är stel i armen så jag har lite övningar som jag ska göra. Nu ser jag att snart kan ja få börja rida igen som jag saknar så innerligt.
Men det är rolig omväxling att komma hit ner till gbg och träffa caroline och lilla L.

Love it

 

Såg twiligt (den första) idag för kanske 100e gången och den är likabra nu som då. Gråter alltid när denna sången kommer. Snart måste jag se Eclipse.


Måndag

Ny vecka nya tag sks bli så skönt att på onsdag morgon blir jag av med mitt gips och sedan bär det av till Göteborg ska bli roligt att träffa Caroline och lilla L.
Nu börjar det en matinéfilm på ettan "Barnen från frostmofjället" från 1946 en gammal klassiker säger mamma så ska bli spännande den ska vara väldigt sorlig.