Beställt ny mobil:D

Har beställt denna mobilen ikväll det är sony ericsson C903 =) Så skönt det ska bli att ha en ny leksak hehe


Elvis

Igår var jag hos syrran och hennes sambo och kissekatt=) Vi (jag och syrran) giick först i stan och strosade och handlade sen drog vi till henne och lekte med katten=) åt även middag med dem asså med josef när han kom hem från jobbet och sen sov jag över=).

Lite bilder

 


Höstlov (tisdag)

I tisdags så var jag i stan med nicole, vi åt lunch och strosade i Malmö. Vi såg dessa

härliga gatumusiker så jag var tvungen att fotografera.

 

Vi ( jag och nicki) körde förbi skanörs bibliotek så jag fick låna denna bok för

det arbetet jag ska göra i natur om kost och hälsa.

 

Detta armband (utan berlocker) köpte jag till mamma i födelsedagspresent i stan på tisdagen.

Hon fick det på kvällen och blev riktigt glad=)

 

Efter middagen så testade jag denna cappuccino som mamma hade köpt för att

Clara ville lära sig att dricka kaffe, men usch som den smakade illa!!! Köp den inte.

 

 

 


Helgen i örebro med becka

I fredags kom jag ju somsagt till örebro och det var trevligt som början =) På fredagen så åkte vi först till donken och åt middag och sen körde vi hem och då kollade vi på film och åt chips, joline satt vid datorn och spelade ett dataspel. Sedan i lördags så fick vi gå upp tidigt för jag skulle till universitetet för att göra högskoleprovet. från 8.30-16.20 var jag i skolan men hade ju raster och lunch =). Efter att jag var klar så hämtade rebecka mig och vi åkte hem (vi skulle in till stan men blev inget för att bilen krånglade). Vi tänkte först att vi skulle ut och äta på kvällen men vi var så trötta att vi beställde hem mat (kina tihi). Idag söndag så sov vi länge sen städade vi lite och efter det gick iv en promenix i höstvädret. Vid 13 tiden så kom joline hem från sin pappa och vi åkte till skojlandet och där var vi mellan 13.30 - 16.30 :P såååå döda vi var hahaha. Ikväll ska vi kolla på film och tv och bara slagga.Sitter på tåget

Nu har jag suttit på tåget från ludvika till örebro sen halv 3 är framme kl 16.09 =) ska bli roligt ska ha en helg i örebro hos becka, imon ska jag göra högskoleprovet. =)