Imon smäller det=)

Imorgon bitti vid 10tiden så flyger jag och Caroline till Abu Dhabi tihi det ska bli roligt. Längtar!!


(bilden är från google.se)

Underbar helg i sthlm

Igår kom jag till götet efter ne underbar mysig lång helg i sthlm med älsklingen=) Vi gjorde en massa roliga saker. I fredags så gick vi runt på stan och åkte lite båt. Sen på kvällen så kom Bella hem till "oss" eller rättare sagt hans kompis lägenhet men vi bodde där för han var i thailand. Jag lagade spagetti och köttfärsås=) tihi blev mycket mumsigt. Jag hade köpt en dunk rose som jag och bella delade på hehe mycket mumsigt. =) Vid 12tiden så drog vi till kellys en super trevlig pub.
På lördagen gjorde vi inte mycket kl 14 så var vi bjudna på lunch hos hans ena bästa kompis och hans fru. Det blev våfflor med massa mumsiga tillbehör så nu blir jag sugen på att göra mer sånt;) hehe. Kanske man ska be mamsen och papsen komma upp me mitt våffeljärn=) Men då ska jag sätta hänglås på det och ta in det i mitt rum hahah ingen annan får använda det utan min tillåtelse;). Sen på kvällen på lördagen så gick vi hem till bella och åt middag kim var också där. Vi haade sååå trevligt skojade och snackade och drack =) ja hade mitt rose vin. Sen gick vi ut på berns =) blev en rolig kväll tihi
Söndagen så hände inte mycket iv sov till 12 o sen städade jag medans han tankade bilen så den hade bensin tills han kom hem från semestern. Sen tog vi tåget in till sthlm och gick runt lite tills vi skulle skiljas åt var sitt hål. Vi ses om 2 veckor!
puss


Ludvika

I söndags så kom jag upp till brunnsvik igen för at vara hos älsklingen tills jag åker utomlands. Det var roligt att komma upp igen men också konstigt på samma sätt för nu vet ja ju inte när jag kommer komma ner till skåne igen. Han jobbar nu tills torsdag förmiddag så jag får vara lite själv.

Ieftermiddag ska jag träffa Tanja (från oskarshamnstiden) det ska bli sååå kul=) Vi har så mycket att snacka om vi har ju inte sätta på 2 år...oj va tiden går fort helt sjukt. Ska försöka skriva lite om mötet sedan kanske blir lite bilder =)

Dagens...outfit

Nu äntligen kommer den upp igen hehe
Såhär såg jag ut på min sista dag på jobbet hehe men jag har ju arbetskläderna när jag jobbar.


Jeans:
Acne
Linne: Gina Tricot
Oversizetröja: Gina tricot
Örhängen: Åhléns
Smink: Viva la diva

Snart sommarjobbandet slut

Nu har jag bara 3 dagar kvar att jobba på denna sommaren känns helt sjukt att det redan har gått 10 veckor...på söndag åker jag till Ludvika för att vara hos älsklingen längtar efter honom en massa. Men ska träffa lite annat folk också under min vecka i ludvika. Ska nog ta en fika med Tanja och sen ska ja träffa Maria också hon ville gå ut men vi får se vad som händer=) hehe Vi måste ses iallafall.
Nu ska jag snart gå och lägga mig har sätt nu lyxfällan =) jag gillar det programmet man lär sig riktigt mycket om vad man ska göra och inte.
Börjar 8 imorgon bitti men jobbar bara till 12 så det blir skönt:)