JULEN 2006Julen 2006               
   Gucci - Grisväskan


Gucci-grisväskanVi hade hemligkompis i klassen som vi skulle ge en julklapp till. Den som hade mig som hemligkompis var Erland och jag fick denna supersnygga och söta Gucci - grisväskan hehe den har ingen;)
 


 

Vill ha!!


När jag fick syn på dessa kläderna ville ja bara ha dem inte alls dyra så snart så slår jag nog till och köper dem. Kappan är precis en sådan jag vill ha och har letat efter i alla butiker...som sagt på internet kan man nästan hitta allt...=) Klänningen tycktre jag bara vad så snygg och enkel och den var ju på rea så det är ju aldrig fel. Igår vär jag var istan och julhandlade det sista så hittade jag mina jeans jag vill ha me=) Såg dem i en jeansbutik i malmö...hittade ett par skitsnygt slitna tiger jeans. KOmmer nog köpadem me de satt som gjutet på mig;) men de var lite dyra....menmen


 

bildena är från asos.com


Granen:P

130909-30
 
Igår när vi skulle sätta oss för att äta våran fredagsmiddag så välte våran gran med en duns ner i golvet..och många julgranskulor krosades.

Så kan det gå men nu är granen på plats igen =)

bilden är från google.se

JULLOV

Nu har jullovet börjat så himla skönt och komma hem, man behöver det verkligen tycker jag. Efter en lång termin så är det skönt och åka hem och vila upp sig, och komma tillbaka till skolan den 9 jan med nya friska tag och ha massa nya idéer;)

Alla där ute som läser detta

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

130909-30

bilden är från google.se