Ännu mer centimenter

Var lite mer än en mänad sedan jag mätte mig men igår var det dags igen.

Midja - 4 cm

Höfter
- 3 cm

Lår
- 2,5

Bröst
oförändrat

Arm
oförändrat

Total minskning i cm:
9,5 cm


Kort vecka

Denna veckan så går jag bara till onsdag eftermiddag och sen åker jag hem till falsterbo för att fira påsk och såklart plugga:P haha som alltid känner jag.

Hade tänkt att beställa fotografier till min "Wall of fame" men får göra det nästa månad tror jag för det är förmycket utgifter nu denna månad. Det kommer bli rikigt snyggt när det är klart.

Nu måste jag fixa mig för dagen börjar 10.15 och idag är sanna tillbaka efter en vecka i skottland=) wieeee superglad jag är.

Bä bä vita lamm på englaska=)


Baa, baa, black sheep,
Have you any wool?
Yes sir, yes sir,
Three bags full.

One for the master,
One for the dame,
And one for the little boy
Who lives down the lane.

Baa, baa, black sheep,
Have you any wool?
Yes sir, yes sir,
Three bags full.

Cougar town

bilden är från google.se

 

Denna serien är så himla bra och rolig och rekomenderar den till alla som vill ha lite skratt en tisdagskväll, speciellt ni som gillade VÄNNER när det gick på tv. Det är i samma genre.

Tisdagar kl 21.55 på kanal 5 missa inte!!!!!!!

 


Dagens träning

Idag startade en ny vecka och då är det också dags för nya tag. I skolan så hade vi diskusionsgrupper. Efter skolan hade jag bestämt mig för att dra till gymmet och bränna lite kalorier. Sååå underbart började med mitt nya program som jag fått från min personliga tränare osm jag var hos i lördags morse. Nu blir det 3 ggr i veckan minst som jag ska träna vill se resultat;)