Plugg plugg

Hela helgen så har det varit pluggande till företagsekonomi tentan som är imorgon. Jag, jessica, magnus och stefan pluggade igår och idag var inte stefan me. Vi har förhört varandra räknat en massa och skrattat. Idag hade jag även med mig en kladdkaka som jag bakade imorse;) så amigös man kan vara ibland, jag blev så chokladsugen så var ju bara tvungen och baka då...och en hel kaka kan ja ju inte äta själv så då kan man ju alltid bjuda aldrig fel det.

Nu kollar jag på 4an som sänder Beck och ska snart diska upp lite disk haha har varit så lat några dagar:P

Presentationsteknik

Idag hade vi våran andra lektion i presentationsteknik. Hon pratade om att vi ger varandra alldeles förlite feedback och det ska vi förbättra. Delades in i 7 grupper och skulle då ge varandra feedback om någon egenskap man gillade. Det var mycket intressant och roligt.
Så idag har jag börjat tänka mer på det och när jag ringde min storasyster så sa jag när hon svarade "Hej min underbara storasyster" det kostar inget att säga något possivt till någon annan. Personen i fråga blir rikare och du själv blir inte fattigare..så varför gör vi det inte???

Nu ska jag sätta på Twilight och se det sista började se den igår hihi:)

Trevlig helg

Igår efter stallet så fick jag och Li skjuts in till stan där vi gick lite runt sedan så handlade vi middagsmat som blev tacos. Som ni kanske förstår så sov Li över hos mig. När vi kom hem så hade vi pysselstund gjorde massa julkort =) Lyssnade på härlig musik. Hela helgen var fylld av skratt och glada miner. Vi har alltid kul tillsammans, även om hon är 13 år yngre än mig.

Hej mitt vinterland nu är jag här....

 

Igår morse så började det snöa och snöa det ville inte sluta...höll på hela dagen och kvällen var rena rama snökaus. När jag skulle åka in i stan vid lunch för att fixa lite saker så var det såhär vackert!! älskar det trist bara att det inte är så kallt så det töar just nu:(

Örebro 10 nov