Lite nostalgi


Igår så hittade jag några av mina gammla penny tidningar från 1996-1997 =) så jag har börjat läsa om dem det är rikigt kul man får sådana minnen från när man läste dem när man var liten. Var ju sådär 11 år när jag började preminumera (vet inte hur det stavas). Ska ha flera tidningar någonstans om jag inte kastat dem men det hoppas jag inte att jag har.

Skånetrafiken - sommarkortetJag gillar sommaren i skåne för man kan köpa sommarekortet på Skånetrafiken för 485 kr så får man 50 resor i hela skåne=) Jag har börjat på mitt andra kort hehe men kommer ju nog inte göra slut på det innan det går ut...det går ut 15 augusti men räknade på det och jag tjänade på att skaffa mig ett till istället för att använda rabattkortet. Man känner sig lyckligt lottad att min buss går väldigt ofta som oftast var 10e minut och den längsta väntan 1 timme. (tills dem slutar gå på natten förstås) hehe

Ta hand om Sverige..Jag tycker det  är så tråkigt när man ser allt skräp på gatorna...det finns ju papperskorgar!? Eller har jag fel? Denna bilden tog jag på drive in på Birger King i Höllviken när jag var påväg till jobb en dag denna veckan. Så svårt kan det ju inte vara att slänga sina saker? Det låg kvitton från olika ställen..man kan ju om man inte hittar papperskorg ta med det hem och kasta det hemma för vem vill egentligen förstöra Sverige / Planeten?? Ingen men ändå fortsätter vi att göra det.
Det är så små sakar man kan göra för att göra det lättare. =)

Tips:
Källsortera
Panta flaskor och burkar
Lämna flaskor på glas återvinning
Om man tuggar på ett tuggummi i stan och vill spotta ut det..ta ett gammal kvitto från väskan och lägg det sen i papperskorgen som sedan dyker upp.

Diagos MördadIgår kväll läste jag ut boken som jag pratat om lite då och då..känns riktigt tråkigt att vara klar med den har ju verklgien fastnat för den, men kommer nog vilja läsa fler böcker av Peter Gissy som skrev denna han skriver riktgt bra tycker ja, han passar mig i sitt skrivande.

Första mordet sker en stromig natt i centrala Göteborg, en ung kvinna faller offer för en brutal knivmördare. Det andra mordet inträffar i ett soprum. Allmänhetern blir alltmer uppskärrad och kräver resultat. Men gärningsmannen går fri på gatorna samtidigt som polisen står maktlös. Och mitt under polisens utredning händer det som alla har fruktat......ytterligare än kvinna knivhuggs till döds.....


Akutläkare Robert Krüger på Sahlgrenska sjukhuset, nyligen hemkommen från en tjänst för "läkare utan gränser" i Somalia, blir oförskyllt indragen i polisjakten.
robert inleder motvilligt ett samarbete med kriminalinspektör Mia Baltzarsdotter vid Göteborgspolisen för att hjälpa till att ringa in förövaren. allt ser ut att lyckas. Då inträffar något de inte räknat med.......

Betyg:
Bilderna är från google.se


 

Ja kanske borde uppdatera:P

Jag har börjat bli väldit dålig på att uppdatera men måste som sagt bli bättre har bara inte orkat, och som kommentaren sa så kommer jag lägga upp dagens outfit igen snart=) så var lugn den kommer tillbaka;) tihi
Idag jobbade jag vi hade en massa att göra och mycket att packa upp :P som tur var så hann vi med allt =) wiee för en gångs skull så gjorde vi det.
Nu kollar jag på tv..men vet inte om ja kanske ska sluta att kolla och läsa lite:P haha har bara 6 sidor kvar i min bok som är såå bra ska skriva en liten recension sen och lägga upp på bloggen. För jag rekomenderar den verkligen till vem som helst som vill ha spännande läsning som man inte kan slita sig från:)