Hoppträning
Igår när jag var i stallet så blev det lite hoppträning:) Li hjälte mig med hinder och sa vad jag skulle göra. Var inte så jättehögt men fan va kul det var. Vi kommer göra det en gång i veckan så jag blir duktigare och duktigare. Men Li sa att det var STOR skillnad sedan första gången (enda) jag hoppade hon kunde inte säga något som jag gjorde fel. Jäg käner att jag börjar bli bättre ryttare för varje gång. I vår kanske jag och moonracker ställer upp i en liten hopptävling:D skulle vara roligt.


Ny vecka nya tag:)

Ja då har en ny vecka börjat och plugg är det som står överst på listan. Igår satt jag, linda och sandra och pluggade på grupparbetet men 3st saknades tråkigt när man bestämt ju...
Idag har jag pluggat lite men ska om ngåon timme dra till stallet för dagens aktivitet. Blir mer plugg sen ikväll.

Lördag...

Ja då var det helg och nu ska jag snart dra till stallet. Har fått i mig lite lunch så jag klarar eftermiddagen. Kommer nog förmodligen plugga när jag kommer hem igen måste verkligen det för jag har så mycket att lära mig så det är inte klokt. Men jag ska klara denna tentan om det är så att jag ska sitta uppe halva nätterna och studera.


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men kanske att ni får ha en super bra dag jag uppdaterar mer ikväll förhoppningsvisHan är ju bara sååå himla grym


Fredag

Nu har jag tyvärr inte bloggat på ett tag men vi har så mycket plugg just nu i skolan. Har börjat med ekonomi för säljare och det är rikigt mycket att lära sig visst jag kan endel från i våras men ändå.

Blev väldigt sugen nu på morgonen att blogga eftersom att jag kollar på the voice morgon och dem har bloggare på besök för det är blogg-awards idag eller i helgen vet inte exakt. Fan va kul det skulle vara om min blogg var så het men det kanske kommer vem vet:D

Igår efter skolan så pluggade jag, Linda, Sandra och Gabriella det gick rikigt bra och det ska vi göra idag efter skolan också men jag kan bara vara med till 14.15 för sedan ska jag ta bussen till stallet för att rida. Måste dit för jag har inte varit där sedan onsdags och då blev det inte så hårt ridet. Men har sagt till mig själv att jag inte kan gå till stallet varje dag för att skolan måste gå före nöje.

Har snackat med csn ang lån och jag får inte just nu pga att jag inte klarade allt i våras. Men ska skriva ett brev till dem och berätta varför jag inte klarade alla tentor så kansek dem går med på det. Nu går jag ju på en ny skola som är roligare och bättre tycker jag eller den är bättre ör mig =).

Jag har ju en annan nyhet det är att jag har skaffat en hemtelefon skitbra tycker jag för nu kan jag ringa gratis till alla hemtelefoner och det känns rikigt skönt.


Mysigt i min lägenhet =)