Avslutning....

Idag hade vi skolavslutning, var en mysig liten stund med snack och skratt...Dem kollade i aldumet jag o ida hade gjort de gillade det alla väldigt mycket =)

Imon åker jag hem och det ska bli så skönt..så imon kommer jag träffa Nicki:D SAKNAR HENNE SÅÅÅ!=) Känner på mig att denna sommaren kommer att bli en toppen sommar på alla möjliga sätt;)


*Snyft, Snyft*

Idag åkte, Elin, Erland, Martin, Mila, Lisa till Hultsfred för att jobba. Trist nu är det inte många kvar och man kommer ju inte träffa dem på länge men vi ska ses igen det har vi sagt:) Sen åkte också Josefine och Annie L dem skulle hem till Annie L först och sen till hultsfred...alla åker saknar dem:(

I redan i lördags så åkte Johannes och Annie B hem och på söndagen så åkte Lina hem...alla bara åker.......


Men somsagt vi ska ses igen..nästa sommar kanske det blir en återträff....vem vet???.....=)image389
bilden är från google.se

Mitt tomma rum:(

I lördags kom mamma och pappa upp och i söndags packade vi deras bil full me allt som ja inte behöver och inte kan ta hem på egen hand.


image166
Last party with the gang!!

I lördags på dagen så fik vi och badade på havsslätt och sen på kvällen grillning vi sjukt mysigt. Mycket snack och skratt:) Senare på kvällen när det hade mörknat så spelade vi brändboll och lekte Irlänskjulafton:)

image375
Ölandsresan=)

I torsdags så åkte hela klassen till öland så sjukt kul =) Vi hälsade på Anna (en i klassen som bor där) och sen var vi på capellagårdens sommarutställning.