pengar...

Pengar är något som kan få människan att bråka, vi behöver dem men kan bryta upp ett äktenskap...Varför har pengar en sådan makt över oss?? Hela samhället är ju uppbyggt på att man ska ha pengar.

Dansfilmer

Såg en dag på blogg.se startsida att det var en tjej som hade lagt upp hennes bästa dansfilmer så det tänkte jag att jag skulle göra då ;) hehe detta är 2 av mina favorit dansfilmer av dem nya=)


Dirty Dancing havana nights

Katey (Romola Gatai) flyttar tillsammans med sin familj till Kuba under revolutionen. Hon träffar på sitt hotell den attraktive Javier (diego luna) som tillsammans med sin bror försöker få Kuba att bli ett fritt land. Trots allas invändningar till att Katey, den rika flickan, umgås med, "diskplockaren", Javier, bestämmer hon sig för att hjälpa honom för hon ser mer än en fattig pojke. Tillsammans framställer de en dans som de ställer upp med i en tävling. Deras tid tillsammans får dem båda att glömma bort allt som har med revolutionen att göra men under finalen blir de återigen påminda av vad som pågår på Kuba.

Filmen handlar i största allmänhet om en amerikansk tjej som finner kärleken genom dansen och trots allas invändningar följer sitt hjärta.

 


Step up

Step Up är en amerikansk romantisk dansfilm från 2006. Huvudrollen spelas av Channing Tatum, regissör är Anne Fletcher. Den handlar om killen Tyler Cage (Channing Tatum) som får samhällstjänst på en konstskola för att ha tillsammans med några kompisar brutit sig in där och förstört. Där träffar han Nora Clark (Jenna Dewan) som dansar. När Noras danspartner stukar foten blir Tyler hans ersättare. Han lär sig balett för hennes skull och senare i filmen blir dom ett par och det slutar med att Tyler kommer in på Maryland School of Art och förverkligar sina drömmar.

 

(bilderna är från google.se)

 


Livet är som en berg och dahlbana

Man brukar ju säga att livet är som en berg och dahlbana ibland går det upp och ibland går det ner, men just nu för mig så är det inget av det...ibland kan ja vara jätteglad och hur lycklig som helst och sen andra sekunden så blir jag jättedeppig och sjukt nere. Vet inte vad det kan vara...kan ju inte vara höstdepresion för det är ju vår. Sen är det ju jobbigt ju just nu för jag gillar en person som jag vet att jag inte kommer att få för han har flickvän just nu, känns ju jobbigt men bara att gå vidare. Är ju vanlilgtvis en väldigt postiv människa som sänder ut en massa glädje till alla.

Underbar dag igår=)Igår var en underbar dag, jag, Anton, sebbe och maria grillade och var ute hela dagen. Var sådär 20 grader varmt igår wiee. Pojkarna åkte ut och fiskade lite på eftermiddagen medans jag och maria satt och solade och snackade en massa i det underbara vädret.Recept=)

Ikväll så skulle jag och Maria laga lite mat till Sebbe och Anton som hade tränat, blev köttfärsås och pasta, vi mixtrade lite och fick en rikigt god köttfärssås här är receptet rekomenderar det gärna;)

ca 500 gr nötfärs
2st burkar korssadetomater
Tomatpure (efter behag)
Kalvboljong/fond (efter behag)
Vitlök
Sweet chili sås (lagom eller efter behag)
Tomat chutney (efter behag)
Salt
Vit / Svartpeppar
Paprikapulver
Kethup