Olika outfits

Såhär kan ja se ut en vanlig skoldag.....
Tex. Jeans från gina (med testilfärg på)
pikétröja från falsterbohorseshow
kofta från gina (med textilfärg även den)


Andra tillfällen mest helger....
tex. (bild 1) Klänning gina
Kofta gina
(bild 2) Tshirt ljusrosa från gina
tjocktröja från h&m tror ja
jeans från ginaIdag ser jag ut såhär härligt vårklädd tycker jag:)
Jeans från gina (målarjeansen)
Linne från H&M
Kofta från gina
jeansjacka från H&M
Solglasögon från H&M
Smink...(har inget på vardagar=)

Olika saker ja gjort under tiden här:)

Här är lite av det grejor jag gjort här i oskarshamn:) har inte bilder på allt men det ska nog fixas.


Under väv-veckan så fick vi väva varsin provlängd, låter kanske tråkigt men det var faktist rätt skoj, vi fick testa på olika bindningar. Snart så ska ja bara göra det sista på den ska sätta dit lappar o så, sen är den helt och håller klar, då kanske det färdiga resultatet kommer upp här på min blogg:)


image198


På våran bild - vecka så jobbade vi med färg och komplimentsfärger m.m. Detta var en uppgift vi fick, vi skulle välja en färg och sen göra 15X15cm rutor och fylla dem me den färgen, man kunde måla eller kanske klippa ut från tidningar m.m. Innan hängde den me dem andras i våran antré men till öppet hus så skulle det till nya saker där så vi fick ta ner dem.


image197


Mitt projekt förra terminen, tryckte ett mönster på satintyg och sen så sydde jag väskor som jag designat själv. En massa pill var det men roligt, sydde mig bara EN gång i fingret me symaskinsnålen...men f*n va ont det gjorde...Såhär blev det färdiga resultatet.


image196


Ska lägga in fler bilder sen på vad ja gjort och gör:)

Öppet Hus

I lördags hade vi öppethus på skolan, så hela fredagen gick åt till och städa och hänga upp massa alster:) Det blev så hilma snyggt. Vill att det alltid ska se ut sådär.

På kvällen så hade vi fest på internatet och gick sedan ut några ville inte gå ut o dansa men ja och tanja var så sugna på det så vi trog till La Scala, fan va kul det var haha men fick ju glas och flaskor på mig för folk inte kan hålla i dem....

Några bilder från öppet hus :)


Helgen

I helgen var jag hos erik det var så kul och träffa min älskling. Vi tog det mycket lugnt kollade på massa film och åt mat....(som ja fick laga:P för han är skadad....men assistans fick ja endel..:P). Skulle åkte hem i söndags men missade bussen och sen så åkte jag til sthlm men missade andra bussen precis...fixade om min biljett till att jag kunde åka när som helst på måndagen(igår) o sen skulle ja åka hem men då hade precis nästa buss precis gått för sådär 4 min sen så ja väntade en halvtimme på tåget o åkte tillbaka till honom...sne på måndags morgon så åkte jag tillbaka till skolan var tungt och göra det aldrig kul men vi får ses snart igen.

(L)

Härlig Vårrunda

På gympan imorse så var det så underbart väder och jag och tanja ville gå ut en promenad istället för vollyboll så det gjorde vi, vi sprang lite också. När vi kom in i början av skogen så upptäckte vi en rådjursfamilj som kollade på oss..så söta dem var döpte alla till Bambi 1, 2 ...osv. Vi gick upp och ner för "berg" hehe men roligt var det man brännde nog lite....;)