Så söt=) hehe

Hittade denna söta bilden i min telefon och den har jag fotograferat från tvn därför dlig kvalitet..det är jag när jag är 3 år när vi är i Piteå och hälsar på släkten på sommaren 1988.PMS

Jag har sen i höstas haft problem med att jag haft endel PMS-utbrott och min kompis Caroline har sagt att jag måste göra något ut det för jag har tagit ut en massa på henne fast hon inte gjort något. Så när jag var hos gynekologen sist så pratade jag med henne om det och hon rekomenderade att jag kanske skulle byta p-piller så det ska jag göra. Fick recept på några helt nya som har kommit ut med bara 4 dagar med sockerpiller istället för 7 så det blir nog bättre för mig.

När man har tråkigt...

I fredags när jag väntade på att carro och joakim skulle komma så hade jag tråkigt så jag ritade lite..detta är en av bilderna:) Har inte ritat på sådär 2 år...tycks?

Lite nytt

Var i stan igår med carro och hennes pappa vi var på nya entré och deichman (den tyska skoaffären som vi älskar har öppnat på entré)

Högklackade sandaler =)


Parlettkjol från gina tricot

Lila fransskor =)

Fredag ledig och städning

Idag är jag ledig från jobbet och då är det dags att städa tvrummet, mitt rum och badrummet häruppe. Sen ska jag även hinna med att ta en promenad eller cykeltur..beroende på väder kanske jag kan sola =) hehe ja vill ja vill ja vill ja vill sola.
Nä nu får jag allt ta och börja.