Piteå imorgon

Imorgon bitti så åker jag och Nicki tillsammans upp till piteå, ska bli rikigt roligt. Det är ju PDOL (Piteå dansar och ler). Vi kommer att få döda sådär 3 timmar på arlanada :P men det blir nog bra..vi kan äta lunch har sprigna omking hahaha...
Älskar dig gumman du gör mig så glad utan dig skulle jag inte överleva pussar


Finns det något underbarare än klänningar?

Hittade lite bilder på mig med mina klänngar och tänkte...jag kan ju lägga upp den ju =)
...men jag har ju många fler kläningar;)


Helgen

I lördags var det ju SB som gällde och fan va kul det blev..vilken galen kväll. Ullrika var i baren och hon blandade massa gratis drinakr till mig och linnea=) Kände mig så sjukt snygg i den blåaklännigen. Älskar när man visar en man visar ryggen. men sorligt nog blev det ignen helfigurbild på mig haha...Blev av med Linnea några gånger haha men hittade några andra jag kände..petra som jag gick med i gymnasiet på engelska B. Sen mötte jag NICKI!! nä vi såg varandra så skrek vi av lycka och kramade om varandra. Sen när dem hade stängt baren vem såg ja inte om inte en "kompis" från systemet..han är bästa kompis med min barndomsvän. Så vi har lärt känna varandra lite när han har handlat av mig på bolaget.

Orkar inte skriva allt som hände den kvällen haha

ha det så himla göttans allihop vi ses igen nästa år under FHS på SB;) hehe

puss o kram


SEMESTER!!!

Nu har man semester sååå underbart. Ikväll blir det SB (strandbaden) hehe såååå jävla kul et ska bli är såååååå jävla taggad..

har satt på radion på hög volym så det dunkar haha...linnea kommer nog snart =)

sitter nu o dricker en SOL hehe inte solen :P

puss  okram alla

Linda varit här

Igår kom linda hit och vi skulle ha gått till strandbaden men blev inte så...jag hade tappat mitt partyhumör. Vi hyrde film så vi hade ne myskväll=)

Sen idag så gick vi till FHS (falsterbo horse show) för att kolla, hon har liksom inte varit där så mycket. Vi kollade runt på alla dem olika stånden och helt plötsligt så stötte jag på Mia (chagents ägare när han fanns). Vi snackade lite och sen frågade jag om inte hennes brors tjej behöver hjälp me sina hästar...hon sa att den ena skulle vara kvar här så hon skulle höra och sen rigna mig=)Hoppas verkligen att jag kommer få börja ta hand om den..skulle verkligen fulla upp min vardag. Hästarna har ju varit en sådan stor del av mitt liv. Nu när jag varit på hästtävlingarna så märker jag hur mycket jag saknar det.


chagent