Träffade susan igår!

igår efter jobbet så träffade ja sussanne och hennes kompsi och vi åkte och hälsade på hennes föl naaaaaaw så sött det var och alla andra fölen som fanns där..ville bara ha alla. Eftrer våran trip till hästhagarna så åkte vi till café kust i skanör och käkade mums va gott dte var...tänk va gott mat dan efter man festat haha. =)

Vilket Party!!!

Det finns knappt ord som kan beskriva denna kvällen. Så sjukt rolig. Men kortfattat så kan ja säga att jag och nicki hade bestämt oss för att åka till helsingborg för att gå på wallmans. Jag tog bussen direkt efter jobbet för att inte komma till helsingborg så sent, var framme där halv 9. Då stod david och nicki där och väntade på mig=) Vi gick sedan och satte oss i hamnen och började dricka haha.

Sen efter en stund så drog vi till Wallmans men vi gick bakvägen för att först lämna våra väskor och jackor i bussen (deras buss som de sover i). Sen fick vi in i tältet och började festandet, vi fick gratis dricka hela kvällen pga att nicki var tillsammans me david och ja var kompis me nicki. Vi dansade och hade sjukt roligt!! Men folk runt omkring oss blängde på oss för vi dansade haha men vafan;). Senare på kvällen tidigt på natten så kom E-type och sjöng.
Kan ju inte skriva allt som hände under kvällen men lite enstaka ordoch ledtrådar kan ja skriva men endast nicki o david eller nicki mest som fattar haha;)

Toaletten!
Davids kompis
Fall
Badet
SKRATT!!
Grillspett
Karusell
Knack Knack

Bild-sumering av kvällen
När klockan blev mycket så drog vi oss tillbaka till bussen och satte och och snackade och drack vatten:p haha Efter nån halvtimme så blev dem som satt på första våningen på bussen uppskuttsade till oss för att artisterna skulle vara där..asså e-type var där nere bla..Anton började spela på sin gitarr och sen gav han den till en annan som börajde spela..David och anton började sedan att sjunga deras sånger hehe ;) Men sen ville vi sova för vi sklle snart upp haha. ja sov i davids säng och nicki o david i kaptenssängen. Ja slocknade så fort...och sen kl halv 7 på morgonen blev jag väkt av nicki  som sa att vi skulle dra iväg. Fan va det var tungt haha. Men anlednigen var ju att vi båda skulle börja jobba kl 10.

Men jaja vi sov kanske bara 3 timmar men vafan man är ju bar ung en gång i livet=)Då var man ensam igen...

Imorse tidigt så väckte familjen mig för dem skulle börja sin bilresa upp till pite för att hälsa på släkten, jag kunde inte hänga med för jag jobbar...:( trist men så är det ju ibland. Får träffa dem nån annan dag.

imon ska jag och nicki till helsingborg=) Fan va kul det ska bli längtar!!!!

nu ska ja sova ha det så bra alla puss o kram

Göteborg

I lördags efter jobbet så blev jag körd till malmö centralen för att jag skulle ta tåget till göteborg var rena rama inpulsen jag gjorde det haha...köpte biljetten i fredags kväll. Men fan va kul det blev fest hos Linda när ja kom upp jag och carro bara åt kebab först o fixade till oss:p (tog en halvtimme för carro att fixa mitt smink:P) Men här är några av ALLA bilderna som togs den kvällen. Hände allt möjligt jag spillde ut min cider på golvet så johan hämtade moppen och började skura golvet haha =)
På söndagen så var vi båda sega jag och caroline och vi bara tramsade oss med kameran:P

Marias 25årsfest

Igår var jag på fest hos Maria på hennes 25årsfest. Var väldigt kul. Trevliga människor man träffade massa nya och roligt folk. Go mat var det både midagen och efterrätten=)