Mina nya inköp från Piteå

Klänning från VILA var på Rea endast 100 kr var ju bara tvungen;) Kommer bli en vardags/ strandklänning i sommar tror nog att det kan bli bra:)

 

Sandaler från Scorett dessa har jag letat efter sååå länge och nu äntligen har jag dem kostade 349 så det var ingen förmögenhet.

 

Tubtopsklänning från VILA även denna på rea för även den 100 kr så var ju tvungen den är ju så fin och kunde även få på mig storlek S haha när hade jag S senast??? :P

 

 

Dessa underbart söta linnena är från VILA föl för dem angående deras fina detalj med blommor. Fanns i dessa färger plus i vitt men blev bara dem här. Kostade 179 kr /st tyvärr inte på Rea.

 

 

Blev inte så mycket shopping men har inte råd just nu. Blri nog mer när Clara kommer upp till mig här i Örebro tihi.


Bilder från midsommar:)


Gammal favorit är tillbaka

Denna godisboxen från SAS köpte jag och mina systrar varje sommar när iv åkte till Piteå men sen försvann den från deras sortiment rikgit synd. Och i tisdags när jag åkte upp till Piteå så såg jag i deras broschyr att den är TILLBAKA ville köpa den men den kan man bara köpa på internationella flygningar såå trist annars skulle ja köpa en som minne.


Nu sitter ja,clara,pappa,mamma,mormor och ...

dsc00344 (MMS)

Nu sitter ja,clara,pappa,mamma,mormor och morfar på deras brygga och dricker kaffe efter sill lunch. Solen skiner varmt så vi kan inte klaga. Snart ska vi dra till Åkerlund på grillning. Älskar detta ställe i piteå.


Sitter nu o väntar på att swebus ska komma...

dsc00338 (MMS)

Sitter nu o väntar på att swebus ska komma. Köpte en bok som ja tänkt att ja ska läsa. Heter ängel & demon av jesper kärrbrinks & håkan ramsins. Det är helt nya namn för mig. Det är en svensk thriller ska bli spännande:)