Födelsedagskalas och cuba café

Igår var det födelsedagskalas hos Vanja, det var trevligt och alltid god mat som hennes mamma hade gjort=) Var där från halv 7 skulle varit där kl 6 men missade 150 bussen så jag blev hämtad av Caroline på vellinge ängar. Var roligt att träffa hennes familj igen är ju inte alls ofta jag ser dem det är mest på hennes födelsedag. När klockan blev sådär strax innan 11 så fick jag skjuts in till stan av Vanjas bror..skulle ju ha gått ut me Vanja och carro men vanja skyllde på att hon var trött och då vvar carro tvungen att stanna hemma hon me även fast hon var partysugen. Så bra det  var att jag hade bestämt innan att jag skulle ut med linnea oxå...annars hade det blivit som i fredags att jag inte hade haft någon att gå med. Jag och linnea drgo till cuba vid halv 1 och somvanlgit vid ingången stod ju vakten som har blivit en vän för han känner linda rikigt trevlig kille. Det blev en rikigt trevlig kväll på Cuba (var deras sista kväll där för sommaren dem öppnar inne i stan i mitten av november).

Nu är det söndag igen hehe och det är ju underbart väder..ska städa lite i lägenheten hehe:P och duscha efter gårdagens festande..man har ju som alltid sprejat ton med sprej så håret är ju inte så fräscht idag ju.

oj glömde att skriva igår....

ledsen att jag inte skrev igår men hann inte hade fullt upp hela dagen...jag sov hos päronen till fredag och sen gick jag upp 7 på morgonen (jobbade inte men hade saker att fixa) kl 8 tog jag bussen till malmö för att träffa caroline (gbg) på centralen kl 10, vi skulle gå i stan och även hitta en present till Vanja som blir 24=) Men när jag stängde min ytterdörr till lägenheten sådär halv 10 så kom jag p när dörren stängts igen och låsts att mina nycklar var inne i lägenheten:(...inte alls bra ja messade syrran direkt och hörde om hon var på skolan eller inte för jag låst in nyklarna. Hon var på skolan men hade lucnh mellan 12-13.15 så jag skulle komma dit då. Efter att jag och carro hade varit på skolan då efter shoppingen och hämtat nycklen och snackat en stund över en kaffe:P hehe så drog jag hem för att städa och carro drog till sin pappa. Kl 14.45 drog jag till min psykolog som alltid på fredagar. Efter jag varit där träffade jag Sara 16.15 på centralen, vi tog bussen till mig och fick sedan gå till gymmet för där var syrran, lämnade nyckeln till henne och vi gick till konsum och handlade middagsmat=) Blev köttfärsbiffar med fetaost med potatis och morötter i ugnen=) till efterrätt så gjorde vi en kladdig kladdkaka:D hehe med vaniljglass.
Vi hade så otroligt trevligt vi snackade i ett om en massa olika saker vi tänker väldigt lika har vi kommit fram till. så det är skönt och roligt att ha hittat en sådan vän. =)

Underbar promenad med take away latte=)



Drog med Syrran och hennes Josef med ut på en lång promenad idag=) var jätteskönt att komma ut och röra på sig lite. hehe och få steg;) Vi gick lite överallt men tog sedan och promenerade längs gågatan och kollade i skyltfönster;) det gillade Josef VERKLIGEN!! hihi När vi närmare oss Barrista så blev vi sugna på kaffe dem hade inga pengar med sig så jag bjöd dem=). Jag köpte en liten take away chai latte och dem delade på en liten take away latte =) Jag köpte även en tablett ask där. och när man köpte den så gav man ett barn skolmat och det tyckte jag lät bra så jag tycker att alla borde göra det någon gång den kostar ju ENDAST 15 kr=) inget ju tänk vad man kan göra för endast så lite..


Barista fair trade coffie shop =)

Stockholms helg




Nu är man hemma igen i sin lägenhet men det har varit en underbar helg ävn om ja varit sjuk så har det varit kul. I fredags var vi ute lite men gick hem tidigt för det var bra småglin på den klubben:p hehe Sedan i lördags (igår) var vi i stan hela dagen och åt lunch och shoppade, det jag köpte kommer upp bilder på det såsmåningom;).  Sen åktevi hem och ät middag och fixade oss för kvällen..men tuvärr när vi gick ut så var det samma sak där....bara småglin så vi tappade humöret och gick hem..men har ändå varit en bra helg...idag gjorde vi inte så mycket för jag pkte hem redan kl 12.50 med flygbussen till arlanda..
ltie bilder från helgen=)



Fredag
jag hade på mig mina röda jeans från H&M och sedan den svarta blusen
 from MbyM. Skorna jag har på mig är från Bianco



Lördag
Jag hade på mig mina levis jeans, svart linne från gina tricot och svart väst även den från gina tricot. halsband från gina tricot:p hehe och örhängen från unikdesign minns inte vad det var för märke. Skorna (men den finns inte me på bilderna..är från wedins samma ja hade på nyår 07/08 kolla in där så får ni se dem.



love you nicki!!

Hos nicki!

Nu är jag hos nicki i bromma och vi har ätit tacos, själv har jag precis duschat medans hon står nu i duschen. Vi ska dra ut men vet inte vad vi ska göra vi få¨r se vad som händer liksom. Vet inte vad jag ska ha på mig men det löser sig förhoppningsvis som alltid. hehe...
När jag öppnade väskan fick ja se av häppnad att min påse med schampo och balsam hade läckt i påsen och jag trodde att det bara var där men när jag skulle ta något i väskan så upptäckte jag at ett par trosor hade fått schampo på sig så det var ju inte så farligt kunde ju vara värre ju.

Nu ska jag fortsätta att leta efter kläder frö kvällen.

puss o kram


love stockholm(L)