Börjar redan...

Nu ikväll känner jag mig bättre än jag gjort under dagen men jag är fortfarande hängig..så nu har jag fixat naglarna och gjort fransk manikyr=) tihi såå svårt det är men det gick tillslut. ska försöka börja med att göra det alltid så jag har det på jobbet det ser ju lite proffsigt ut ju;) Men jag vill ju ha lite färg ibland=) hehe ni vet ju hur jag är.
Ska snart hoppa in i duschen men håret tar jag imon bitti så det blir fräscht till dagen=)
Ja skrev innan att det var skittrist väder att det bara regnade men nu är det klarblå himmel och sol och nästan vindstilla kanske man ska ut men neeej jag måste hålla mig inomhus så jag inte blir sjuk mer...

Dagens..tips

Kollar justn u på Dirty Dancing 2 havana nights och när jag ser den tänker jag direkt på Cuba café, cuvana och banco de la musica i malmö =) Salsa för hela slanten..Jag mår så bra att dansa sådan dans. Kommer nog bli massa besök till cuba café i sommar som alltid haha förra sommaren var ja där varje kväll nästan:P dem har goa drinkar som inte är så fasligt dyra och live musik som är sååå himla bra. Om ni inte känner till detta ställe och ska till Malmö i sommar så rekomenderar jag det verkligen. Det ligger på folkets park i malmö. Ta 5an tror ja det är från centralen och hoppa av på folketspark och kom in i den kubanska rytmen och känslan.

Sjuk...

Så himla trist att blir sjuk nu sista veckan...idag stannade jag hemma från skolan kunde inte gå idag...jag måste ju hinna vila lite också. Hostar, nyser m.m. inte alls kul... :( Hoppas det blir bättre snart vill inte vara sjuk de sista dagarna här på skolan åker ju hem på måndag men mamma och pappa. Idag har det regnat hela dagen och jag har bara legat i sängen ungefär men steg upp för att äta frukost och lunch.
Imon är det avslutning så jag ska vila en maaassa idag så jag är någurlunda pigg för imon. hehe =) Vill att det ska bli en rolig och minnesvärd dag. Men det kommer det nog att bli ändå.

Sista veckan

Nu har snart hela sista veckan gått och det har faktist hänt lite olika saker. I måndags så på lär o skriv lektionen så var vi utomhus mellan 9.50 - 11.50 så det var rikigt skönt. Vi sjöng visor, fikade och spelade kubb.
Sen igår (tisdag) så var vi ute på utflykt i finnmarken som det heter tror jag. Vi hade en guide med oss på hela resan och hela resan handlade om Dan Andersson. Här kommer lite bilder...


True Blood

Har sätt nu första sesongen av serien True Blood och jag diggar den verkligen. Är ju inne nu i vampyrträsket och kommer nog stanna där ett tag=). Så jag rekomenderar den till alla vampyrälskare och även andra.bilden är från google.se