Som jag saknar henne

Jag ringde nicki idag, och vi snackade en stund så roligt och höra hennes röst saknar henne som fan har inte sätt henne sen sista helgen i november förra året:( Vi som sågs varje dag annars eller varannan. Men som vi skrattade och hade kul i telefonen. Som alltid så har man aldrig tråkigt me denna brud ÄLSKAR DIG

Vi snackade om att kanske ta en sista minuten resa någonstans skulle va så mysigt. Om hon inte sticker till australien me sin kille om en sådär månad...då vet man ju inte när hon kommer igen...men då ska ja fan komma och hälsa på henne kan inte vara utan henne det går bara inte.

Nu ska ja gå o lägga mig eller iallfall gå ne till rummet sen frå ja se vad ja orkar göra borde ju städa och det har ja ju sagt hur länge so helst men vafan orkar ju aldrig....

Skolan=)

Nu har jag precis ätit mat:) Det var faktist gott, fisksoppa. Snart ska jag gå ner och fortsätta och trycka....säger inte vad för en viss preson kanske läser det så det måte ju bli en översakning:) Har lite småbrottom me det men det är lungna puckar hehe.
Igår tränade jag, vi gymmade bara orkade inget annat. Sen kollade iv på csi på kvällen. Idag MÅSTE jag STÄDA mitt rum kan inte ha det såhär om mamma skulle se det skulle hon få ett nervöst sammanbrott haha...men ja får ju me ett sådant utbrott är ju inte kul och ha dte sådär. Men ska ta en rejäl städning idag trro inte det blir träning idag får se vad som händer ska ju träna box imon i 70 min så dte kanske e skönt och vila lite. ;)
Har kollat in i halens katalog för vår/sommar 2007 ja vill bara säga skitsnygga kläder till bra priser:) Bra när man är en fattg student ju;) Jag gillar att köpa kläder från postorder och internet för det är ju sådant man inte kan hitta i vanliga butiker eller i butiker överhuvudtaget.

Nu måste jag nog sluta ska gå ner till mitt UNDERBARA VÄLSTÄDADE rum och hämta en sak innan jag går ner i tycksalen.

HA det bäst kramar

Party

Var hemma i skåne i helgen och i fredags så festade jag me linda var riktigt kul, här är några av de bilderna som togs.
Saknar R.I.P

Dessa vackra djur har lämnat mig:( Saknar dem men vet att de har det bättre nu. T.v. Chagent min sköthäst, avlivades pga han blev sjuk igen, skulle blivit 15 iår. Mitten, Min mosters hund Dixi och sist en annan sköthäst (som jahade efter Chagent som heter Diego han avlivades också för ett par år sedan pga ålder.


(L)
Vinter i Oskarshamn