Har ingen ork eller lust till något

Har tappat matlusten äter knappt blir ungefär 1 mål om dagen jag äter och lite tuggor på de andra 2....jag försöker äta med får inget i mig jag ser maten på tallriken och blir direkt äcklad och mätt.
Orkar inte med plugget har endel läxor att göra men har ingen ork eller lust att göra dem. Varför är det såhär??? Varför händer detta mig??? Visst det händer alla någon eller flera gånger men vill inte ha det såhär. Jag mår skit

1:a advent snart är det jul......

Idag är det första adent, hade ingen ljusstake så jag tog fram bilden från min ljustake som jag hade i lägenheten i malmö. Får titta på den så jag får lite julstämning.


Tänd ett ljus=)


Julmys

Idag var jag inne i ludvika för att få lite julmys och se lite människor för det var helt tomt med människor här på skolan. Så här är lite bilder på mitt julmys. Men julstjärnan i fönstret köpte jag igår tihi.


Fredag...

Nu var det en vecka sedan precis som jag och mitt ex var på bio och såg Newmoon känns så konstigt..allt är slut. Idag när jag vaknade så hade jag en så hemsk mardröm mådde skit när jag gick upp...fan vaför är det såhär??? kan det inte baragå fort fort fort....Idag efter lunch när vi slutat så åker L till sthlm över helgen och att också få distans till det hela, men det är ju klart sjukt jobbigt. Kommer ju inte bli som innan. Men hoppas det blir bra iallafall att vi kan umgås och ha roligt med mina vänner och hans vänner.

Nu börjar jag snart om 20 min har natur somsagt....fårse hur förhöret går idag hehe...går som det går. Mamma ringde nu vid 8 ochvi pratade lite, hon är påväg till Sturup för att hon ska flyga till Piteå och hälsa på sin mamma, pappa,syskon med familjer. Vill att hon ska vara hos mig, visst jag är 24 år men vill just nu bara ha en kram från mamma.

Saknar er kommer hem snart