Slutet närmar sig

NU är det inte långt kvar på fredag har vi sista tentan och då slutar vi på terminen:) känns helt sjukt att det redan är slut jag började ju precis.....var det inte nollning förra veckan?? Nu är det vår och man slipper vinterjackan sååå himla underbart. Imorgon blir det träning på morgonen med beckis och sedan ridning på eftermiddagen vi skulle kanske hoppa lite om jag inte minns fel. Det är en sådan underbar häst..har ju sagt det tusen gånger nu känns det som men han är verkligen det och det tåls att upprepas. Jag tycker det inte gör något att jag får sitta på en buss i 30-40 min för att åka till och från stallet det är det värt. Jag kommer ju ut på landet och slipper stadsruset och trafiken. Så skönt att bara andas in lugnet.

Har pluggat lite nu på kvällen när jag åt middag skrev lite ändringar till ett pm som ja skulle opponera på idag men fick inte hela arbetet så det var lite svårt. Sen imorgon ska jag börja på att ändra det jag skulle på mitt.

Sex and the city 2

 

Denna filmen såg jag ikväll med Isabelle från klassen och den är ju bara så underbar mycket mera mode i denna än den första filmen och såklart serien. Den utspelar sig i Abu Dhabi men spelas in i Marocco hehe...men fan va underbart dem har varsin butler:P vem skulle inte vilja ha det. JAAAAAG!!!! Njut av denna låten som är med i filmen och kom ihåg dra er till biograferna var du än är i sverige sommarens IT FILM för oss tjejer helt klart. Vill ha alla kläder och skor m.m. som finns med Kan dem inte bara skicka det till mig;)

Tack Isabelle för en underbar kväll och roligt att träffa din pojkvän ses imorgon i skolan

 


Inget vatten i kranen....

När jag var klar med min dusch så slutade det komma vatten ur kranen..hel skumt hoppas det kommer tillbaka igen snart.xoxo

Rolig provritt

Idag åkte jag till stallet för att provrida hästen som jag snackat om. När jag kom fram så snackade jag med mamman en stund och dottern som jag skulle rida ut med. Sedan ställde jag hästen i stallgången för att fixa honom. Dem frågade om ja varit på falsterbo tävlingarna någon gång ja sa ja visst klart ja bor ju granne med dem hehe...dem sa då i kör nästan att då måste vi ju komma och hälsa på:).

Jag och N red ut till skogen men först red vi på vägen en stund och då kom en lastbil på vägen och klart att hästen skulle tvärvända och sticka hem. Men icke fick han det av mig. Han var väldigt tittig och busig men det är jag van vid från chagent, ufo och coram hehe =) Så detta ska nog gå bra. På lördag ska jag rida igen blir kanske banan då med N. Har funderat på att rida på banan en gång i veckan sen till höst börja träna för instruktör skulle gärna vilja få upp hans kondis och muskler så jag kan börja tävla honom. N sa att dem behöver en storhäst i deras hopplag. =)

Nä nu ska jag kolla på tv snart börjar CSI NY repris tihi love it

Inte ett moln så långt ögat kan nå.....

Började sjunga på denna Tomas ledin låt när jag drog bort gardinerna och öppnade persiena (vet inte stavningen) pratade med mamma i telefon. Sa till henne att jag måste ju unna mig en förmiddagspromenad i det vackra sommarvädret. Blir kanske dags att klä sig så kan ja gå innan lunch.
Sen vid 16 tiden så ska jag vara i stallet=)

Nä nu blir det dags att dra sig i kragen och göra lite nytta hahaha


xoxo