Sista dagen på detta år...

Som tiden går ju...redan gått ett helt år..=)

Fullt upp=)

Idag har jag gjort en massa roligheter hehe...hängde med mamma och pappa till jobbet skulle fixa med csn och bostad i örebro. Jag fyllde i studiemedelsansökan och har nu postat det. Jag har även lämnat intresseanmälan till studentlägenhet :) imorgon blir det mer som ska göras.

Måste ju berätta att jag har fått reda på vad jag fick för betyg från Brunnsvik mellan 1-4 fick jag en 3a =) är skitnöjd även om jag ville ha en 4a så är jag inte besviken, har alltid höga krav på mig själv så jag har verkligen berömt mig själv. fan va grym jag är=)

Julen förbi

NU är julen förbi men julmaten återstår=) hehe mumsig värre. Är jätteglad för mina julklappar, fick allt möjligt. <
Nu funderar jag på att nu innan nyår få igenom mina kläder och se om jag kan sälja något har ju inte plats för alla kläderna...man kan väl inte ha förmycket kläder?? :P Så håll ögonen öppna ja ska länka hör till tradera aktionen när jag lägger upp någon aktion. KOmmer försöka lägga upp allt möjligt.

Imorgon är det julafton:)

Idag är det dagen före doppare dan:) tihi har känt mig som ett litet barn sedan igår:P haha sååå roligt fan va kul det ska bli imorgon och träffa alla. Jag kommer ju såklart att sakna mia släktingar i piteå:(
I eftermiddag kommer Caroline ner för vi ska ha uppersittarkväll med massa mys och godis tihi. Måste fixa med dem sista julklapparna.

God jul och gott nytt år till er alla men ska ju försöka att uppdatera under julen

Sista bilderna från ludvika...


Mitt gammla rum....Sista promenaden i Brunnsviks vinterlandskap
(19 dec)