Nostalgi<3

 

Denna lyssnade jag på om och om igen när jag var i tonåren. Som jag tyckte han var snygg ville bara ha honom hehe. Lite kul att lyssna på igen för att minnas sina tonår.


Dagens middag

 

Nasi Goreng heter detta mumsiga som blev till middag rekomenderar det verkligen det är snabbt och lättlagat.


Promenaden igår

Min fina utsikt när jag satt på bänken och drack mitt kaffe och läste min bok. Låter kanske som en tant men tycker nog att det är riktigt mysigt och fridfullt. (Wadköping)

Vackert

 

Så fina hus som jag såg vid vattnet när jag gick in till stan från Wadköing.


Boktips

Idag läste jag ut denna underbara bok Babbeldrottningen i New York. Den har lite samma stil som Shopoholic men ändå inte. Lizzie har flyttat till New york och bor tillsammans med sin pojkvän Luke som hon har varit ihop med i ett par månader bara. Hon har redan börjat fantisera om bröllop som alla andra tjejer gör när dem är i ett förhållande. Hon dörmmer om en egen butik som hon ska rekonstruera och göra om brudklänningar. Det är en massa problem som en ung tjej går igenom, kärlek, arbeten, vänner...Men något hon alltid har med sig är hoppet.

Älskade denna boken från början till slut hoppas det finns en tredje vet någon det???

Fick den av min stora syster caroline så tack så mycket syrran;)
5 hjärtan av 5 möjliga:D

Slutet av sommaren

Sista veckan på sommarlovet så kom Caroline på tisdagen och sedan åkte både hon och jag på torsdagen hem till skåne. Jag skulle på dop på lördagen för att lille L skulle döpas och jag skulle bli fadder som det heter nu och inte Gudmor. Var en häktisk dag men massa skoj och trevligt att träffa hennes mamma och bror igen är ju inte så ofta jag ser dem eftersom att dem bor i Dubai.
I måndags så började jag rida igen efter en månads borta pga min skada trist men jaja nu är jag igång igen. Som jag har saknat min älskling. Sedan i tisdags så började jag skolan igen men nu på en ny skola läser Marknadsinriktad säljarutbildning ska bli riktigt roligt =) den är 2 årig så det är inte så farligt.

Idag var jag i stallet det blev den 4e dagen denna veckan ska dit imorgon igen. Har bara ridit vid stallet nu de första gångerna efter olyckan så jag tar det lugnt imorgon blir det skrittrunda med Li och ettan. Denna underbara bild tog jag idag när jag släppte ut honom i hagen efter en härlig ritt:)

(L) Visst är min älskling vacker??:) (L)