Sista dagen

Idag var det sista dagen på systemet. Känns konstigt att inte gå tillbaka dit och jobba på måndag. Var väldigt trevligt idag, hade med mig chokladkakan som jag bakat mumsmums...=)

Kanske ja kommer jobba ädr nästa sommar också vem vet;) Men då blir det i höllviken jag kommer vara.

Ikväll blir det förfeeeeeeesch hos syrran och sen utgång till cuba café ska bli kul:)

2 dagar ledigt

Idag och imon har jag ledigt från jobbet..rätt skönt, idag har jag varit på handelsbanken för att jag hade glömt min kod till internetbanken..:P smart ja vet...så den fixade jag. Sen har jag inte gjort så mye idag...kollat på film, ätit lunch. Skrivit mail till min textillärare från oskrashamn. Ska städa mitt rum och baka en kaka om ja inte bakar imon..kakan är till jobbet ja slutar på systemet på lördag så jag måste ju ha något med mig =).



Tyskland 12-20 september

Carros och cissis galna semester i tyskland=)

Denna resan var såå himla kul jag och carro hade roligt från day 1;) Hände en massa skojigt men kommer ju inte berätta allt lite måste vi ju ha får oss själva. Vi bode hos carros mamma som sedan 5 år tillbaka bor i tyskland med sin tyskeman.

Blev endel festande och ute och yranden på nätterna men vi hade ju semester=) På torsdagen så åkte vi motorcykjlen sååå jäkla skoj kände som om ja flög..tihi..Tyckte jag såg ut som en riktig mcbrud;) Hade ju värsta skinjackan på mig o coolahjälmen. På söndagen så var jag och carro på en pub me achim och magnus och spelade biljard. Så kul vi hade kul hela kvällen. Så sjukt snygg magnus är hehe. Var ju inte meningen precis och hitta en kille som man skulle få känslor för nu när ja var i tyskland men så blev fallet...var sjukt jobbigt när vi skulle säga hejdå på onsdag kväll:(

Men i det stora hela var detta en toppen semester och det blev endel roliga bilder här kommer några.....kan ju inte ha me alla..hehe

DITRESAN!





TIDEN I TYSKLAND!




HEMRESAN:(





We are soon going back ;)

Är i götet

nu e ja bla o ja tro calolin e gla hon me ja e ju här;) hahahaha

Åker idag


Ikväll efter jobbet så tar jag tåget till götet=) tiiiiihiiiii GOTHENBURG HERE I COME!! BEWERE