Nyårsafton

Ja då var det nyårsafton lunch..har inte gjort så mycket nu på förmiddagen mest chillat och tagit det lugnt. Kollar nu på ridsport på svt1 såg min drömhäst fan va vacker och fina hopp han gjorde. När man kollar på sådana tävlingar blir man så avis. Nä ska man packa ihop min packning kanske för jag ska till Caroline och Josef vid 15.00 alltså jag tar bussen någon gång då.


Dagens....Hunk

 

Tänkte utse dagens hunk dagen till ären när det är nyårsafton och allt. Det blir ingen mindre än Channing Tatum känd från filmerna tex. Step up och Dear John

Vad tycker ni om honom? är han en hunk?

 

 

 


Undrar hur mycket som stämmer...

Såg Da vinci koden idag med mamma,pappa och clara. Det är så mycket historia inom bibeln m.m. men undrar hur mycket i filmen som är sant och hur mycket som dem bara har "hittat" på. Man blir så sugen på att veta mer mer mer...Vill verkligen se änglar och demoner den har jag inte sätt någon gång denna såg jag när den gick på bio men då fattade jag inte så mycket :P var lite ung och dum kanske hahahha.

Nä nu vet ja inte vad ja ska skriva utan att snart är det sista dagen på 2010 så sjukt vad tiden har runnit iväg var det inte precis 1 jan?? eller iallafall 10 jan när ja flyttade till Örebro...?? Man känner sig så gammal när man säger att tiden gå så fort att man inte hänger med. Men det känns verkligen så att man inte hänger med i svängarna ibland. Ja kommer ihåg första skoldagen i förstaklass som om det var igår, jag hade en blåtira på ena ögat (hade ramlat några dagar innan) vi gick i ett led in i klassrummet. Satt helt spänd vid min skolbänk för att det var första skoldagen. Ibland skulle ja vilja komma tilllbaka till den tiden när man var liten och man lekte och hade roligt men visst hade jag mina problem då med...Men nu är dem borta och man har fått nya haha.



Har ni några tips om vad jag kan skriva för något? Om något ämne eller dyligt....

Listar

Fick ett tips från en annan blogg på blogg.se startsida om en lista på saker som är dåligt med vintern så jag tänkte göra en lista som var tvärt om 3 saker som är bra med snö :) Jag har tidigare haft listor rätt ofta men rann ut i sanden men tänkte ta upp det igen.

Vackert vinterlandskap

Roligt med snölekar

Lyser upp i mörkret

 

 



 


 

 

 


Christmas eve!!

Nu är det julafton och det har ju varit det ett bra tag. Snart är det mat dags känner att jag behöver lite energi så man ska orka att packa upp alla julklappar;) hehe Vi har huset fullt med folk så underbart. Jag känner mig riktigt snyg idag är en liten Tomte-nissa :D


 

Från oss alla till  er alla en riktigt GOD JUL!!!