Mitt nya liv

Den 3 februari började jag med Ferbalife som jag säkert har berättat innan. På 3 veckor har jag gått ner 3 kg och sen blivit av med lite cm:

  • Bröstvidd -1,5 cm
  • Midja -3 cm
  • Höften -4 cm
  • Lår -2 cm
  • Arm -3 cm



Underbar tröja från Cubus



Denna roliga och härliga tröjan hittade jag igår när jag var i stan med Sanna på eftermiddagen. Tyckte den var perfekt till mig. Den ska jag ha ikväll ;) Kostade endast 99 kr rekomenderar den verkligen

Tenta..snöhalka...Göteborgbiljett...

Tenta imorgon och det känns faktist bra tycker jag:) Men man ska inte säga förmycket. Nu sitter jag på bibblan och väntar på Sanna min klasskompis som jag har snackat och varit med nu ganska så mycket förra veckan. Vi har pluggat och Sara har varit med då också:)

Men vilken väder det är..man får verkligen tat lugnt när man går på gatorna även om man har bra skor. Jag har riktiga traktorsulor på mina men ändå höll jag på att ramla flera gånger. På fredag åker jag till Göteborg och ska hälsa på caroline men får hoppas bara då att tåget inte är inställt men förseningar är en sak men jag vill komma dit har inte varit i Göteborg på väldigt länge. Vi ska ju till Ullared har ju aldrig varit där och ser framemot det:)



Studentlitteratur


 

Nu har jag beställt två nya böcker på Bokus en på engelska och en på svenska. Blev 750 kr:P inte kul men jaja sen är det bara en bok kvar=) hahaha

Man har inte råd som student att vara student och plugga

 


Dubbelmoral

Päls är ju något som många har olika åsikter om, vissa säger att dem aldrig skulle kunna ha en äkta päls att det är äckligt att ha ett dött djur på sig. Men sen har dem en fuskpäls på sig.....är det inte dubbelmoral eller har ja helt fel????? Själv så tycker jag inte det är fel med päls älskar det äkta eller fusk spelar ingen roll. Själv har jag ingen men vill gärna ha. Dem finns ju redan som jackor, västar m.m. så varför inte använda dem?? Det är mer djurplågeri att släppa ut minkarna dem klarar sig inte i det fria och dör direkt. Nu kommer jag kanske få massa påhopp från djurvänner och djuraktivister som säger att jag inte älskar djur men då har ni fel. Jag är en äkta djurvän har haft sköthäst från när jag var 15 - 22 innan dess så red jag på ridskola från 7 årsålder.
Men om man ser från grotttiden...där jagade vi djuren dödade dem och gjorde kläder av skinnet..visst är lite annurlunda nu idag men i det stora hela är det ju samma sak. Vi är rovdjur!



Love fur and I stand for it!