Maskerad dräkt...

 

Funderar på att vara Tingeling på maskeradfesten den 6e november men vet inte:) Men tror det lutar mot detta kom på det idag tänkte då fixa ett par "skor" (gröna strunmpor med påsydda bollar) Tror ni detta blir bra idé? Kommer ju självklart fixa eller köpa ett par vingar =)



Bilden är från google.se

Man blir ju lurad...

När jag var på Willys idag och skulle handla lite mat så började jag kolla på innehållsförteckningen på lite olika brödsorter. Det var två vita mjuka bröd och ett mörkt lite hårdare men ändå mjukt, och som jag visste så var det mycket mer socker i det mörka och mindre kostfiber...är inte mörktbröd bättre?? Man börjar ju undra. Men om man bakar eget bröd blir det alltid bra.

Har hittat även flingor som knapt har socker och är sjukt goda, för om man tittar noga så har nästan allt sååå mycket socker och den stora boven är ju mycket fett och socker blandat.

KOLLA INNEHÅLLSFÖRTECKNINGEN NÄR NI HANDLAR NÄSTA GÅNG DET GÖR JAG!!

Örebros våltäkter...

Kan det inte ta slut snart med alla dessa våltäkter och överfall. Man vågar ju knappt gå ut på promenad...ska det vara så??? NEJ!! Efter man sätt efterlyst igår så böev man ännu mer rädd men klart glad att han är fast. Men fick reda på att i morse halv 7 så var det ett våltäktsförsök....

Fredag

Nä nu är det fredag igen veckorna går så fort man hinner ju inte med. Tentan närmar sig är den 15 oktober men det känns helt okej just nu men ska plugga varje dag =) Jag ska få VG. Och nu närmar ju även sig bröllopet mellan Caroline och josef. Nu måste ja dra till bussen den går om 5 min

ciao