Abu dhabi



Nu tänkte jag skriva om min resa hur den var i Förenade arab emiraten, Abu dhabi och dubai.

den 25 aug åkte vi ner till värmen. Tog flyget från Göteborg vid 11 tiden för planet var försenat så när vi kom fram till amsterdam 12.30 och vi hade en halvtimme på oss innan bording stände så vi fick spriiiinga som bara den inte vidare kul men jaja vi hann med ;) men sååå trötta vi var efter den springningen var rena rama maratonloppet hehe. 13.40 gick plandet till dubai =) och i allas säten så hade man varsin tv som man kunde kolla på film, serie, spela spel och massa annat=)

Vi kom kram vid 20 tiden svensk tid, 22 abu dhabi tid.
På flygplatsen så mötte Ingela och Gonzo oss med öppna armar och hälsade oss välkomman till värmen hehe. Vi körde hem och där var kevin och hunden hugo som man fick hälsa på. Sen satte vi oss i trädgården och snackade till sent in på natten.

På onsdagen så sov vi ut och sen packade vi upp våra väskor i garderoberna som fanns. Vi hade ett riktigt fint rum med egen balkong. =)

Från denna dagen tills 15 sep är det ramadan och det menas att man inte får dricka, äta, röka på offentliga platser så alla fik och restauranger var stängda på dagen. Men öppnade sen på kvällen när solen gick ner. Så vi hittade mest på saker på kvällarna. Som att shoppa på Al raha mall eller Abu dhabi marina mall hehe =) vi var även runt pink shop och lite andra ställen som ligger där dem bor.

På lördagen (den 29e aug) så åkte vi till Wild wari, som var ett vattenland som låg i Dubai. Kostade strax under 400 kr att gå in:p hehe saftigt men billigare än dit vi egentligen skulle.:p Där var vi hela dagen och badade och åkte slags rutschebana som man satt på en gummiring och blev av vattnets kraft flygande upp o ner och snurranade runt wieee var sååååå kul=) skulle vilja ha sådana hemma tihi.

Sen den 4 sep så var vi på ett museum om muslimsk och abu dhabis historia och utveckling. Det var riktigt intressant vi hade en väldigt bra guide som var med oss i över 3 timmar helt sjukt och han ville inte ha betalt.

Detta är av korta drag vad vi gjorde på resan orkar inte skriva så himla detaljerat.

Bilder=)



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0