Vilket Party!!!

Det finns knappt ord som kan beskriva denna kvällen. Så sjukt rolig. Men kortfattat så kan ja säga att jag och nicki hade bestämt oss för att åka till helsingborg för att gå på wallmans. Jag tog bussen direkt efter jobbet för att inte komma till helsingborg så sent, var framme där halv 9. Då stod david och nicki där och väntade på mig=) Vi gick sedan och satte oss i hamnen och började dricka haha.

Sen efter en stund så drog vi till Wallmans men vi gick bakvägen för att först lämna våra väskor och jackor i bussen (deras buss som de sover i). Sen fick vi in i tältet och började festandet, vi fick gratis dricka hela kvällen pga att nicki var tillsammans me david och ja var kompis me nicki. Vi dansade och hade sjukt roligt!! Men folk runt omkring oss blängde på oss för vi dansade haha men vafan;). Senare på kvällen tidigt på natten så kom E-type och sjöng.
Kan ju inte skriva allt som hände under kvällen men lite enstaka ordoch ledtrådar kan ja skriva men endast nicki o david eller nicki mest som fattar haha;)

Toaletten!
Davids kompis
Fall
Badet
SKRATT!!
Grillspett
Karusell
Knack Knack

Bild-sumering av kvällen




När klockan blev mycket så drog vi oss tillbaka till bussen och satte och och snackade och drack vatten:p haha Efter nån halvtimme så blev dem som satt på första våningen på bussen uppskuttsade till oss för att artisterna skulle vara där..asså e-type var där nere bla..Anton började spela på sin gitarr och sen gav han den till en annan som börajde spela..David och anton började sedan att sjunga deras sånger hehe ;) Men sen ville vi sova för vi sklle snart upp haha. ja sov i davids säng och nicki o david i kaptenssängen. Ja slocknade så fort...och sen kl halv 7 på morgonen blev jag väkt av nicki  som sa att vi skulle dra iväg. Fan va det var tungt haha. Men anlednigen var ju att vi båda skulle börja jobba kl 10.

Men jaja vi sov kanske bara 3 timmar men vafan man är ju bar ung en gång i livet=)







Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0